Aktywne Wpisy
Kij z drożyzną, inflacją, gospodarką. Co z tego, że za naszą wschodnią granicą trwa wojna. Najważniejsza jest AbOrCjA (-‸ლ)
#wybory #bekazlewactwa
#wybory #bekazlewactwa
GrammarNazi +1050
Ciekawe jaka będzie dalsza kariera ofiary wybuchowego boomboxa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś to jeszcze pamięta? Myślicie, że dalej będzie sobie komendantował i urządzał wybuchowe imprezy?
#wybory #kiciochpyta #policja
#wybory #kiciochpyta #policja
Jak długo i jak dużo palicie?
Czy odczuwacie negatywne skutki palenia (ból w klatce piersiowej, problemy z oddychaniem)? Uprawiacie jakieś sporty i zauważyliście pogorszenie kondycji?
Zapraszam do wyrażania negatywnych i pozytywnych opinii o vapowaniu, bo sama zauważyłam ostatnio kilka niepokojących objawów i jestem ciekawa jak u was. Słyszeliście o EVALI (e-cigarette or vaping product use-associated lung injury)?
Może jest ktoś komu udało się rzucić i powie o jakichś pozytywnych zmianach, które zauważył?
#vape #palenie #zdrowie #epapierosy #papierosy #pytanie #smierc #rzucaniepalenia
negatywnych skutkow nie odczuwam, czasami jedynie gdy wezme za szybko kilka zbyt duzych buchow ze sprzetu ktory mocno chmurzy (w moim przypadku profile unity) zakaszle 2 razy i tyle.
no i obecnie zszedlem juz do premixow o mocy 1/1.5mg, czyli wprowadzam
Komentarz usunięty przez autora
Czasami mam wrażenie, że ciężko mi się oddycha. Ćwiczę też regularnie na siłowni, ale jeżeli mam robić ćwiczenia typu cardio to po prostu umieram, a nie powinnam mieć tak słabej kondycji, więc uważam, że to wszystko przez vapowanie. Od jutra rzucam, ale