Aktywne Wpisy
WielkiNos +175
My sobie chillujemy, a tu chłop już od rana ma jazdy, że się nie tak odezwał. A wy jak byście powiedzieli żeby nie uchybić kobiecej godności?
#seks #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
#seks #zwiazki #pytaniedoniebieskichpaskow #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Mysiekpysiek +292
Swoją drogą producent polskich naklejek rejestracyjnych musi mieć jakąś tajną recepturę na turboklej. Nieraz już widziałem w najdalszych zakamarkach Afryki ledwo toczącego się gruza-Frankensteina z dumnie lśniącą w słońcu nalepką spod Radomska czy innej Mławy.
#wanderlust – tag z mojej ostatniej tułaczki po Afryce Zachodniej (oś Abidżan – Dakar), oraz innych opowiadanek i podróży.
Blog | Insta
#ciekawostki #pozdroze #podrozujzwykopem #tworczoscwlasna #afryka #swiat #liberia
Komentarz usunięty przez autora
https://www.google.com/amp/s/auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/486412,mitsubishi-pajero-z-polska-rejestracja-wsrod-separatystow-na-ukrainie.html.amp
@nobrainer:
No było blisko :)
@Dwadziescia_jeden: jak będziesz w Libii to szukaj mojej mazdy... normalna praktyka, handlarze z państw arabskich sciągają stare japończyki (bezawaryjne i naprawialne młotkiem i 3 kluczami) całymi lorami z Europy... Idzie to w cenie złomu, lora na
Link
@Dwadziescia_jeden