Aktywne Wpisy

justlogin +287
Cześć Mirki i Mirabelki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prowadzę badanie do pracy magisterskiej dotyczącej postaw wobec sztucznej inteligencji i potrzebuję Waszej pomocy :3
Wystarczy odpowiedzieć na 1 proste pytanie.
1. Czy często łapiesz się na baity i jesteś spermiarzem? Proszę
Prowadzę badanie do pracy magisterskiej dotyczącej postaw wobec sztucznej inteligencji i potrzebuję Waszej pomocy :3
Wystarczy odpowiedzieć na 1 proste pytanie.
1. Czy często łapiesz się na baity i jesteś spermiarzem? Proszę
źródło: justlogin wypok hihi
Pobierz
NadwornyPanicz +27
Ludzie, którzy pochodzą z prowincji, a mieszkają w top miastach - wy też jesteście tacy rozdarci, jeśli chodzi o miejsce zamieszkania? Ja mam swoje mieszkanie w TOP3 i obydwoje z partnerką pracujemy zdalnie. Gdybym sprzedał mieszkanie i może troszkę dołożył - to kupiłbym sobie dom w małym mieście, z którego pochodzę. Fajnie byłoby mieć domek, jakiś mały ogródek - szczególnie to jest super w takie dni jak ostatnio. Dodatkowo, niedaleko byłaby rodzina.
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_158380953857BQQDxBkABR5fDIgx2xwA.jpg
Pobierzźródło: comment_1583825407Q8pF1GleGtgWBEr6N7Y9yU.jpg
Pobierz@Curus_Bachleda: Nigdy w życiu CD nie zamontował mi się pod B. B to zawsze była domyślnie druga stacja dyskietek, bo były dwa rozmiary. CD montował się za dyskami twardymi.
@Polanin: zgadza się, @Curus_Bachleda się myli. U mnie na ten przykład A to były dyskietki 5,25 cala, a B to 3,5 cala. Pierwsze komputery nawet nie miały dysku twardego, a dwie stacje dyskietek były po to, żeby można było skopiować dane między dyskietkami. Więc logiczne, że A i B musiały być
@
@Curus_Bachleda: A jak bym podpiął tyle dysków / pamięci, że by zabrakło kolejnych liter, to ten wpięty po "Z" jaką by dostał automatycznie nazwę?