Aktywne Wpisy
Kumpel19 +14
Zarzutkkake +99
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
Także robię małe #pokazauto i #chwalesie. Przed państwem e92 335i w pełnym m-pakiecie.
Silnik N54, 3 litry, dwie turbosprężarki, seria 302 koni i niskie 5s do setki. Skrzynia automat, z trybem sportowym i manetkami.
Jest parę pierdół do ogarnięcia, ale kupiłem go w tak okazyjnej cenie że i tak warto było.
Przesiadka z #saab na #bmw to bardzo ciekawe doświadczenie, zupełnie inny charakter auta - praca silnika, skrzyni, układu kierowniczego. Mimo założonych felg 19" jazda w dalszym ciągu jest komfortowa, wyciszenie jak na drzwi bez ramek jest w porządku, banan na twarzy podczas jazdy cały czas zarówno jak jedzie się spokojnie, jak i wciska gaz do dechy
No i kierownica po złej stronie, bo to #uk - ale jako ciekawostka, ubezpieczenie wyszło mnie o 1/3 taniej, podobnie jak road tax względem saabolotu, mimo niewielkiej różnicy w mocy i pojemności silnika
Specjalne podziękowania dla @sorek za pomoc w zakupie, polecam tego wykopowicza ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#samochody #motoryzacja #kupautozmikro
@Atreyu: ponoć te silniki miewają 311 w bazie tylko BMW się nie chwaliło bo w niketórych krajach ubezpieczenie jest niższe przez to ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mały chip i 400+ jak w banku
Czujesz już te motylki w brzuszku? XDD
@wynalazek_one: po zmianie softu silnika i skrzyni można atakować wysokie 4 na dobrych oponach
@daeun: jak zrywa
Niech jeździ!(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
@kipowrot: bo było, w swoim segmencie cenowym jest super. Chyba najtańsza turbo benzyna po 2003 roku. Tanie w zakupie (szczególnie w #uk), tanie w utrzymaniu, silniki rozkminione na dowolne moce. Tylko napęd na złą stronę i podsterowny jak diabli, ale za to bardzo ciężko sobie zrobić krzywdę.
BMW jest fajniejsze, lepsza skrzynia, lepszy silnik, lepiej wyważone, lepszy infotainment
E9X mają już dziury w grodziach więc nie ma tutaj tragedii, znaleźć rozbitka E9X i spokojnei można przełożyć do 6k max
@Atreyu: to się często kończy tragicznie xD Ogarniaj te pierdoły i dawaj na wirusa to 360-380 koni jest w zasięgu samym programem jak motor zdrowy