Wpis z mikrobloga

@Patex: n-------j w domu, za kasę co wydasz na roczny karnet można kupić sprzęt na którym zrobisz 90 % ćwiczeń co w siłowni

@tygrysekk: No 5 lat zbierania na bieżnie, 5 lat na reszte sprzętu i będzie gituwa. Miejsce też sobie domurujesz np w bloku.
  • Odpowiedz
@wredny_barteK: miałem na myśli siłownie a nie fitness club, na siłownie się idzie pakować a nie truchtać, potruchtać to można na dworku, a co do sprzętu to: ławeczka, sztanga, hantle, 120 kg obciążenia i stojaki na sztangę za 900 zł skompletowałem, a jak Ci serio zależy to samymi hantlami i ławeczką można w cholerę ćwiczeń zrobić, no chyba zę jesteś fanem "przyrządów" do ćwiczeń to nie mamy o czym rozmawiać
  • Odpowiedz
@tygrysekk: Nie, ale miejsce też jest potrzebne, nie ma gdzie tego zbytnio trzymać, chociaż niektóre przyrządy są spoko i do niektórych ktoś np ja jestem czasem zmuszony. Jeżeli masz hantle skręcane dokładasz do nich obciążenia no to jeszcze ok. Fakt, że większości to obciążenie do 100kg na sztange + do ~30kg na hantle styknie.
  • Odpowiedz
@wredny_barteK: mi się sprzęt mieści się na około 2 m2, do obciążeń dokupiłem stojak (super sprawa), stojaki na sztangę wystawiam na balkon, ławeczka stoi sobie pod oknem, jak ćwiczę to wiadomo muszę zrobić sobie trochę miejsca ale na szczęście mam nawet niemały salon (salon z aneksem 22m2)
  • Odpowiedz