@Wandsbeker: jak weźmiesz ślub młodo.. szybko dzieci odchowasz i ok 40-ki szukasz nowej, młodszej od siebie babki. Geny przekazane, podupczysz trochę..
@BrygadaWypok: no coś w tym jest. Jak poznajesz taką laskę 25 lat i chcesz się potem z nią hajtać to p--------y temat bo towar mocno przechodzony. Do tego pewnie jest jakaś p--------a, bo nikt z nią dłużej nie wytrzymał. Najlepiej ożenić się z " highschool sweetheart " albo zapoznać jakąś 19-20.
@BrygadaWypok: no moja żona miała 20 w chwili ślubu ale jak miała 21 to zdecydowała się na panieństwo i zabawy. Teraz ma 24 i znów jej poważne związki podobno w głowie. #twojateorianiedziala albo #jestemnienormalny
@vokus: Najlepsze są samotne matki takie <30 Efekt uboczny emigracji zarobkowej ;) Zawsze powtarzam że dzieciata rozwódka musi mieć choć trochę nasrane pod deklem.
@kasiknocheinmal: słuuuchaj, co my z wami w ogóle dyskutować będziemy, do kuchni naczynia myć i obiad gotować hehehe. Kto Cię w ogóle stamtąd wypuścił hehhehehe.
@BrygadaWypok: Ty trollujesz czy serio masz takie chore myślenie? Pytam z ciekawości bo wydajesz się być normalny a to co napisałeś... Facepalm to za mało jeśli ktoś ma takie poglądy :D
źródło: comment_M0EQcJmzJJ6ZJxWDOXK9D3ckTTtk0mOp.jpg
Pobierzto tak jakbyś przed śmiercią wziął ślub
czaisz?
@BrygadaWypok: nie wiem jak inne panie tutaj, ale ja tam nie mam zamiaru się w ogóle żenić.
Ciekawe, swoją drogą, czy naprawdę ktoś może mieć na tyle nierówno pod sufitem, żeby głosić takie teorie, bo że to na serio to nie uwierzę :D
@LaTuaOmbra: ach, jak ty dużo wiesz o życiu!