Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +252
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +92
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

Poszukuję idealnego żelazka oraz deski do prasowania. Budżet to mniej więcej 300-500 zł. Chciałbym wydać mało, ale jeśli warto dołożyć do konkretnego sprzętu, jestem w stanie to zrobić.
Żelazko ma być idealne, takie, po którym można zakochać się w prasowaniu.
Przeglądałem oferty w sklepie i ciężko wybrać. Co byście polecili? Zależy mi na mocy i dobrym prasowaniu, możliwości łatwego odkamieniania oraz automatycznym wyborze temperatury (czy to robi w sposób logiczny, czy to zbędny dodatek)?
Muszę dzisiaj/jutro zamówić, tak więc mało czasu na wybór. W sprawie deski do prasowania to chciałbym porządną, stabilną, z przedłużaczem. Taka, aby sprawdziła się na wiele lat.
Rączka nagrzewa się w 30-40 sęk w tym czasie rozkladasz deskę (3katy do wyboru 45/90/180).
Posiada wkład antywapienny- wymienny. Jest przenosne- można odświeżyć tapicerkę, zaslony, kurtki
Wow jak nienawidziłem prasowania tak teraz się polubilismy. Koszt to ok 700-800.(⌒(oo)⌒) Na outlecie wyrwane za 720.
Myślę nad Phillips Azur Elite GC5036/20.
@R__R: i jak to zelazko sprawdza sie, bo też się zastanwiamy?
W ostateczności wybrałem najwyższy model z możliwością ustawienia temperatury, był to model z 4 na początku.
Kupiłem pod koniec marca zeszłego roku. Pierwsze wrażenie wow. I na tym by się skończyło, a z każdym tygodniem coraz to gorzej prasowało. W końcu żelazko zaczęło chlapać wodą - tzn. podczas prasowania zostawiało po każdym przeciągnięciu mokre plamki. Nadmienię, że to nie