Wpis z mikrobloga

Czaicie idę sobie do sklepu osiedlowego, przede mną para znanych mi z widzenia meneli z synkiem i taka rozmowa matki z synem: nawet nie zaczynaj jak wejdziemy, dostałeś w tamtym tygodniu buty, dostałeś to w sklepie się zamknij. K--w@ w sklepie kupili kawał mortadeli i 6 pereł mocnych A przy kasie dobrali wafelka za 60 groszy. Bierze takie ludzie ścirwo pieniądze na dziecko i pewnie idzie wszystko w gardło takim to bez kitu powinni dawać to w bonach. Miałam ochotę przytulić to dziecko i zabrać je na porządne zakupy. Obiecałam sobie ze zrobię rozeznanie na osiedlu gdzie mieszkaja i zrobię temu chlopaczkowi paczkę ze slodyczami lub coś podobnego ale na bank tak tego nie zostawię bo rodziców często widzę narabanych pytanie tylko co się z tym chlopcem wtedy dzieje:/ #zalesie #patologiazmiasta #alkoholizm #madki #500plus #dzieci
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Olga_Lengyel nie wiem czy kupowanie czegokolwiek będzie dobry pomysłem. Albo rodzice stwierdza, że po co mają mu kupować, skoro ktoś inny to robi, albo chłopak dostanie lanie za to, że coś od obcego dostał. Jeśli jednak się zdecydujesz to może lepiej jakieś kredki, kolorowanki, itp.
  • Odpowiedz