Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +145
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Cześć, niedługo mam zamieszkać ze swoim #niebieskipasek i pojawił się zgrzyt, oczywiście, finansowy ( ͡º ͜ʖ͡º) Otóż, kupuje on mieszkanie na kredyt i chce ode mnie, oprócz oczywistych opłat za media i tzw. 'życie', co jest podkreślę, OCZYWISTE, również opłat za... wynajem jako taki xD Szczerze mówiąc, czuję się trochę wyruchana i nie pasuje mi taki układ i takie podejście do mnie. Jest mi bardzo przykro, że osoba, która teoretycznie traktuje mnie jako swojego partnera, nagle robi ze mnie współlokatora. Jak to rozwiązać, co robić? Co myśleć?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Precypitat