Aktywne Wpisy
kobiaszu +239
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
sebek_r +108
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
Na stronie intercity można przeczytać:
I teraz nie wiem jak rozumieć, że bilet weekendowy jest ważny do godziny 6:00 w poniedziałek. To znaczy, że mogę na tym bilecie wsiąść do pociągu, który wyrusza np. o 5:55 i dojeżdża do planowanego celu o 11:00?
Czy mogę przebywać na tym bilecie w pociągu do godziny 6:00 a później muszę dokupić kolejny bilet?
#pytanie #pkp #kolej #pociagi
Musisz zakończyć podróż do godziny 6:00, według rozkładu jazdy. W przypadku opóźnienia bilet ma odpowiednio wydłużoną ważność.