Aktywne Wpisy

PrzegrywNaZawsze +219
Eh wspominam stare dobre Mirko. Kto pamięta takie nicki jak marianbaczal, FilzofujacaCalka, SamiecAlfa, SamGamgee, pitrasia, policjaa, Gruszka92, tych dwóch co mieszkali na Bali. Kiedyś to było mirko, teraz nie ma mirko #mirko

#zmora #sen #paralizsenny #zalesie #horror
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla

#andrzejduda #cenzoduda
A Duda też niezły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Narcyz_: Dokładnie tak. Przypomina mi to dyskusje toczone przy okazji publikacji Skaz na pancerzach Zychowicza. Hurr durr obrażajo, szkalujo - nie wolno wytknąć zbrodni, gdy zbrodnie popełniono.
W chada zaklęty
Mam wrażenie że niektórzy zrównują żołnierzy wyklętych z nazistami. Niestety tak jest gdy twoja znienawidzoną partia jawnie identyfikuje się z jakimś środowiskiem.
@Narcyz_: Niestety. Marketingowcy doszli do wniosku, że polaryzacja to jest skuteczne narzędzie. Więc, albo coś kochasz albo nienawidzisz. Albo jesteś za żołnierzami albo przeciw. Albo jesteś lewakiem albo prawakiem. Albo jesteś rusofilem
Napisałeś że większość była mordercami a teraz nie umiesz obrobić swojej tezy. Ogólnie przyjety jest fakt że żołnierze wyklęci byli bohaterami a jeśli chcesz kogoś przekonać że było inaczej to udowodnij to. No