Wpis z mikrobloga

@Aokx: jak ja kocham ten szablon kopiuj i wklej xD "Mam wielu znajomych homo i każdy jest przeciwko działaniom LGBT" xD

Poza tym wstyd jak cholera. Po prostu wstyd. Fantastycznie jest być odbieranym przez resztę świata jako nietolerancyjny i nienawistny ciemnogród, tylko potem chlip, chlip, gdy ktoś napisze o tym na poważnie, nie w formie mema, bo jak ktoś śmie napisać prawdę. Z jednej strony polaczki są z tego dumne,
W.....n - @Aokx: jak ja kocham ten szablon kopiuj i wklej xD "Mam wielu znajomych hom...

źródło: comment_1582922098cKLxFhHMQnQXr5VLjkV8TY.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 7
@mruwa11: kiedy wy sie wreszcie nauczycie ze grzebanie w jelicie grubym to nie jest postep ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jesli dla Ciebie zwiazek 2 ludzi sprowadza sie grzebania w dupie/ cipie to swiadczy to o 2 rzeczach:

-nie jestes w zwiazku
-najprawdopodobnie nigdy nie bedziesz
  • Odpowiedz
jesteśmy tolerancyjni, tylko wkurza nas ta ideologia

@zasadzka01: nie ma takiej ideologii i nigdy nie było. A tolerancję to najmocniej było widać w Białymstoku, gdzie można było wyłapać kamieniem podczas marszu.
  • Odpowiedz
@mruwa11: A co jest tolerancyjnego w przyjmowaniu jakiejś ideologii? Tolerancja powinna polegać na otwartości i wzajemnym szacunku ludzi do siebie, to nie jest jakaś wartość należąca do ruchu LGBT i nie należy zrównywać ze sobą tych dwóch pojęć, bo można być tolerancjyjnym i nie popierać ruchu LGBT jako organizacji.
  • Odpowiedz
no jest czym się chwalić, polska to nietolerancyjny ciemnogród

@mruwa11: Polska to byl jeden z pierwszych krajów który zaczął tolerować homoseksualizm, polecam trochę historii a nie plucie na własny kraj bo taka moda
  • Odpowiedz