Aktywne Wpisy
Adek1243 +5
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +220
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@Jainapl: kupujesz dwie, przechodzisz, sprzedajesz/wymieniasz na inne, i tak to leci.
Są darmowe CFW (np. Atmosphere, ReiNX) lub płatny SX OS.
Bana dostajesz na usługi online. Natomiast jeżeli CFW będziesz odpalać z emuNAND w stealth mode, to szanse są raczej
Pytanie jednak dotyczyło czegoś innego. :) Nikt nie powiedział co zdecyduję, na razie badam temat czy to ma sens. A sama opcja z odsprzedawaniem pudełkowych wersji jest bardzo spoko i na pewno będę z niej korzystać. Nie wiedziałam, że jest
@Jainapl: co xDD
@Jainapl: No to dam Ci kolejnego protipa, nie musisz kupować nowych gier (odpadają wtedy ceny 200+, których i tak wbrew pozorom takiego zatrzęsienia nie ma), a jak kupisz używkę i Ci nie podejdzie, to możesz ją sprzedać za tyle samo.
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiedziałam, że jest aż taki popyt i te odsprzedawane gry schodzą aż tak dobrze, a nikt mi nie powie, że nie strach dać 200 zł za grę, która mi nie podejdzie i której nie dam rady odsprzedać.
K---a co to jest wogole za argument? Na mecze i koncerty też kradniesz bilety bo może Ci się nie spodobać a szkoda wydawać? Jak strach Ci wydać to nie wydawaj, granie to
@py-jter: nawet nowki zafoliowane idzie dobrze wyrwać. Mario i króliki za 70zl, Risk od Rain 2 45zl, Dead Cells 100 zł.