Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Jainapl: w sumie miałem napisać komentarz ale widzę że wszyscy mnie uprzedzili XD BTW, na tych super drogich można nawet zarobić, ja ostania odsprzedałem używana grę za 125, gdzie sam ja kupiłem za 100 XD
  • Odpowiedz
gry na tę konsolę są stosunkowo naprawdę drogie i na wiele nie będzie sobie można pozwolić

@Jainapl: kupujesz dwie, przechodzisz, sprzedajesz/wymieniasz na inne, i tak to leci.

Naczytałam się trochę na temat banów za takie przeróbki i tutaj sama już nie
  • Odpowiedz
@Jainapl: Jeżeli masz niepatchowanego switcha (z luką w zabezpieczeniach), to przy uruchamianiu zamiast OFW (oryginalny system), możesz odpalić CFW ("piracki" system). Po prostu dokupujesz dongla i jiga RCM i przy starcie odpalasz CFW. Jak włączasz konsolę normalnie, to włącza się OFW.
Są darmowe CFW (np. Atmosphere, ReiNX) lub płatny SX OS.
Bana dostajesz na usługi online. Natomiast jeżeli CFW będziesz odpalać z emuNAND w stealth mode, to szanse są raczej
  • Odpowiedz
@MangoZjem: @TrueGrey: Bardzo dziękuję za umoralnianie. Świata nie zbawicie, a tak się składa, że w porównaniu ja i tak staram się żyć naprawdę w zgodzie z prawem autorskim.

Pytanie jednak dotyczyło czegoś innego. :) Nikt nie powiedział co zdecyduję, na razie badam temat czy to ma sens. A sama opcja z odsprzedawaniem pudełkowych wersji jest bardzo spoko i na pewno będę z niej korzystać. Nie wiedziałam, że jest
  • Odpowiedz
a nikt mi nie powie, że nie strach dać 200 zł za grę, która mi nie podejdzie i której nie dam rady odsprzedać

@Jainapl: No to dam Ci kolejnego protipa, nie musisz kupować nowych gier (odpadają wtedy ceny 200+, których i tak wbrew pozorom takiego zatrzęsienia nie ma), a jak kupisz używkę i Ci nie podejdzie, to możesz ją sprzedać za tyle samo.
  • Odpowiedz
@Jainapl: Jak chcesz kraść, to sobie kup dwie konsole; jedną do piratów, a drugą do grania online. Widać, że nie wiesz jak to ogarnąć, więc pewnie szybko złapiesz bana- odetną Cię od usług online.
  • Odpowiedz
@Jainapl
Nie wiedziałam, że jest aż taki popyt i te odsprzedawane gry schodzą aż tak dobrze, a nikt mi nie powie, że nie strach dać 200 zł za grę, która mi nie podejdzie i której nie dam rady odsprzedać.

K---a co to jest wogole za argument? Na mecze i koncerty też kradniesz bilety bo może Ci się nie spodobać a szkoda wydawać? Jak strach Ci wydać to nie wydawaj, granie to
  • Odpowiedz
kupujesz grę za 150zł i opychasz ją za 150zł na Allegro w 24 godziny.

@py-jter: nawet nowki zafoliowane idzie dobrze wyrwać. Mario i króliki za 70zl, Risk od Rain 2 45zl, Dead Cells 100 zł.
  • Odpowiedz