Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Już nie mówię o tym Hajcie, który podaje nieprawdziwe informacje bo nie potrafi się przygotować do programu

@Narcyz_: Tu nie chodzi o przygotowanie. Hajto uważa, że się zna, że mu się NALEŻY miano eksperta jako byłemu reprezentantowi kraju czy zawodnikowi Schalke. Wystarczy go posłuchać jak to oznajmia, że piłkarzom należy się zatrudnienie w klubach na stanowiskach trenerskich, skautów, dyrektorów sportowych bo oni znają się lepiej. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kristof7: no tak, ale dlatego on uważa, że nie musi się przygotować. Ale u obecnych piłkarzy jest tak samo, oglądałem rozmowy z Fabiańskim czy Wszołkiem który był ostatnio w c+ i też nie czają. Fabian nie ogarnia co się dzieje w lidze w której gra więc nie wiem czy to się kiedyś poprawi. Ci ludzie z c+ jak Rosłoń, Murawski czy Mielcarski to jeszcze, ale oni głównie eklape komentują, dlatego
  • Odpowiedz
@Narcyz_: No wiesz nie każdy musi ogarniać, nie każdy wiąże swoją dalszą część życia z piłką nożną. Problem jest wtedy gdy zaprasza się kogoś za nazwisko a za tym nie idzie żadna wiedza.
  • Odpowiedz
No wiesz nie każdy musi ogarniać, nie każdy wiąże swoją dalszą część życia z piłką nożną. Problem jest wtedy gdy zaprasza się kogoś za nazwisko a za tym nie idzie żadna wiedza.

@Kristof7: Jasne, nie zmuszam nikogo to interesowania się piłką poza graniem, ale wtedy niech tacy ludzie nie zgrywają ekspertów. 100x bardziej wolę posłuchać dziennikarzy, którzy w życiu nie kopali w profesjonalnej piłce, ale są na bieżąco z najlepszymi
  • Odpowiedz
@Narcyz_: ja tych wysrywów ze studia nawet nie oglądam przed, w trakcie czy po meczu, bo p------ą bzdury. Najgorzej, bo komentarza w trakcie meczu wyłączyć nie można i trzeba słuchać komentarzy Hajty czy innego speca... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Narcyz_: A później w roli komentatora w finale ligi mistrzów jakiś śmieć Żewłakow, czy Hajto bedą p-------ć, że Messi czy Ronaldo powinni byli zagrać inaczej xDDDDD
  • Odpowiedz
@Narcyz_ No w Polsce Dudka czasem zapraszają do studia. Nie mówi może nic odkrywczego, ale coś przynajmniej osiągnął.

Kasperczaka mogli by zapraszać, np. jak mają transmisję z meczu jakiegoś francuskiego klubu.
  • Odpowiedz