Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +2
Uprawianie seksu z dwoma kobietami brzmi wspaniale, ale jest męczące na dłuższą metę.
W tego rodzaju aktywności główną rolę gra nie tyle co kondycja, a kreatywność i umiejętność zarządzania zespołem.
W tego rodzaju aktywności główną rolę gra nie tyle co kondycja, a kreatywność i umiejętność zarządzania zespołem.

cl_master +3
Ja nie chcę jutro do roboty nieeeeeeeeeeee

@Narcyz_: Tu nie chodzi o przygotowanie. Hajto uważa, że się zna, że mu się NALEŻY miano eksperta jako byłemu reprezentantowi kraju czy zawodnikowi Schalke. Wystarczy go posłuchać jak to oznajmia, że piłkarzom należy się zatrudnienie w klubach na stanowiskach trenerskich, skautów, dyrektorów sportowych bo oni znają się lepiej. ¯\_(ツ)_/¯
@Narcyz_: canal+ tez daje muzykow za ekspertow xd
źródło: comment_1582725830c7QRAATq1fNphFMHqcSvg6.jpg
Pobierz@Kristof7: Jasne, nie zmuszam nikogo to interesowania się piłką poza graniem, ale wtedy niech tacy ludzie nie zgrywają ekspertów. 100x bardziej wolę posłuchać dziennikarzy, którzy w życiu nie kopali w profesjonalnej piłce, ale są na bieżąco z najlepszymi
źródło: comment_1582730404VZyNpFupeiYhSM1sXvxKSh.jpg
PobierzDziekanowski ała
Kasperczaka mogli by zapraszać, np. jak mają transmisję z meczu jakiegoś francuskiego klubu.