Dochodzę do wniosku, że po co ludziom jakieś testy na inteligencję. Wystarczy wodę na taśmie w sklepie położyć. 3/4 ludzi kładzie w taki sposób a potem idą jak te kozy na wypasie wzdłuż tej taśmy trzymając butelki bo się (no shit sherlock) toczy, więc zamiast przełożyć szyjką wzdłuż taśmy to trzyma turlającą się butelkę do samej kasy.jakby zastanowienie się nad przyczyną to był taki szpagat logiczny. Nie wróżę nam dobrobytu w państwie, cóż się dziwić skoro taki rozgarnięty wyborca jeden z drugim #oswiadczeniezdupy
@Peanutbutter_jelly: Serio ktoś daje j-----e o układ napojów na taśmie? Jeszcze nie swoich. Jeszcze dopisywać do tego teorie o iq. Coś na tym tracisz/zyskujesz? Komedia xD
@Peanutbutter_jelly: to jest prosty test na inteligencje który stosuje na każdej nowo poznanej kobiecie i mam wtedy pewność czy pchać sie dalej czy odpuszczać xd
@Peanutbutter_jelly: a ja wlasnie klade na lezaco zeby sie wesoło turlały, a potem patrze na tych wielkich myslicieli 100,01 IQ za mną jak sie pienią i myslą czy zrobic zdjecie na wykop czy nie bo przypał
@Peanutbutter_jelly: złoto ze wczoraj. Para stoi przy taśmie, koleś postawił butelkę, ale zaraz przyszła dziewczyna i położyła butelkę w sposób załączony na obrazku XD
To zobacz co się stanie, gdy położysz butelkę ukośnie - czyli nie w poprzek (tak się turla), nie wzdłuż (tak się "idealnie" nie turla), ale ukośnie. Jest prawie jak wzdłuż, ale ma dodatkowy efekt. No i zajmuje trochę mniej miejsca.
@Peanutbutter_jelly: ja tak stawiam, a za woda jakieś rzeczy żeby się nie turlalo. Poza tym co trzeba mieć w głowie żeby regularnie kupować wodę mineralna w plastiku? (╯°□°)╯︵┻━┻
#oswiadczeniezdupy
ja tak daje bo obserwuje jak daleko butelka poleci po tym jak tasma się zatrzymie
Komentarz usunięty przez moderatora
@czeczen123: rzadkosc. nasz ty tytanie intelektu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora