Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +69
ANKIETA: Jest korek drogowy na pasie do jazdy prosto. Ty skręcasz w bok ale twój pas zaczyna się za kilka metrów. Czy odważysz się wykonać taki manewr?
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
assninja +298
Po takich rolkach widać jak oni są naprawdę biedni i jak małe mają marzenia, ot największe marzenie to napchać kasę jakiemuś koncernowi żeby mieć, kilka aut i się "pokazać" XD
na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
Z tamtych czasów pamiętam fajny - bo w sumie innych za bardzo nei było - wirtualny świat. Dzwoniło się, zamawiało, gierka przychodziła - w 90 latach czary. Mam kilka gier zakupionych tam :].
CDA też fajne - było - teraz też kupuję, ale tylko z sentymentu, bo chcę mieć wszystkie numery. Zacząłem od
A The Sting to o tym włamywaczu? fajne to było, pamiętam, że dobrze po warezach chodziło :-]. Taa - jest reklama :)
Z fajnych gier z tamtego okresu - Pizza Syndicate? pamiętam, że jkakieś zabezpieczenie tam było,
eXtra Gra była już na rynku kiedy CDP miał stosunkowo ugruntowaną pozycję na rynku jako wydawca gier. Przypomnę, że wcześniej wydali między innymi Baldura z fenomenalnym Polskim dubbingiem czy Diablo 1 i 2.
Cenega czy LEM też miały swoje tanie serie gier.
Komentarz usunięty przez autora