Aktywne Wpisy
sildenafil +466
Stanie na baczność w samych majtkach lub czasami bez przed urzędnikami państwowymi podczas przymusowych badań lekarskich w celu naznaczenia kategorią przydatności do użycia podczas wojny - czy jest coś bardziej pozbawiającego godności obywatelskiej?
Jesteśmy na półmetku tegorocznej kwalifikacji wojskowej. Jeszcze miesiąc. Powodzenia.
#kwalifikacjawojskowa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #medycyna #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #wojsko #depresja
Jesteśmy na półmetku tegorocznej kwalifikacji wojskowej. Jeszcze miesiąc. Powodzenia.
#kwalifikacjawojskowa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #medycyna #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #wojsko #depresja
Borg-Net +257
"PODŻEGACZ WOJENNY" to nowa linia ruskiej propagandy. Po wypowiedzi Macrona o wyslaniu wojsk na Ukraine, kazdy kto uwaza to za dobry pomysl jest napiętnowywany tym pejoratywnym okresleniem... kacapy musialy sie niezle zesrac na wiesc, ze kraje NATO aktywnie rozwazaja aktywna obrone na terenie Ukrainy :) Dlatego staraja sie oczernic kazdego kto uwaza, ze lepiej jest sie bronic na terenie Ukrainy niz we wlasnym kraju.
Te ruskie #!$%@? w trollowniach chyba nie znają
Te ruskie #!$%@? w trollowniach chyba nie znają
Pochwal sie swoim #programista15k
Mam tylko problem z oswietleniem, moze ktos cos doradzic zeby uzyskac naturalne dobre swiatlo?
@FreeSpartacus: eh, tez mam mega z tym problem, próbowałem już prawie wszystkiego i bez skutku (・へ・) ledy=gówno. najchętniej bym przedłużył linię okien do samej podłogi tak jak miałem w poprzednim mieszkaniu :/
Pracuje przy produkcji soczewek kontaktowych, wiec raczej soczewek nie magazynujemy, od razu wychodza do klijenta, pistolet akurat do dzialu dystrybucji. Ale to tylko chwilowe zadanie. Robie tez interfejsy pod urzadenia pomiarowe, mikrosopy, drukarki przemyslowe, czy maszyny produkcyjne. Temat rzeka, 15 lat w firmie wiec sie nazbieralo umiejetnosci/obowiazkow
Praca z wieloma oknami - typu czytasz tu robisz tam - to po prostu przeciagam jedno w lewo drugie w prawo, wtedy zwykle w IDE chowam terminal; Jak przeglądam WEB
@opalczynski: to się nazywa "tiling".
Czyli