Wpis z mikrobloga

@stulejka-z-przerzutami: 1.9 cdti 120KM, skrzynia szóstka. Coś wspaniałego w trasie. Jak jeździłem do Niemiec to trasę 1500km pokonywałem ze średnią prędkością 122km/h. Cały czas na tempomacie 160km/h, a średnie spalanie na niemieckim paliwie wychodziło mi 6.5l/100. Piękna sprawa
  • Odpowiedz
@stulejka-z-przerzutami: Niestety też mam tą z-----ą M32. Narazie nie daje żadnych objawów jakoby zbliżał się jej koniec, ale jeden mały problem istnieje. Na zimnym silniku żeby wrzucić jedynkę trzeba po wciśnięciu pedału sprzęgła odczekać ok5 s. Problem nie jest związany ze skrzynia a z samym sprzęgłem, i pojawił się po wymianie dwumasy. Trzeba odpowietrzyć. Ogólnie to Vectra idzie na sprzedanie. Gdyby siedziała w niej inna skrzynia, taka która nie stwarzałaby
Gadgetztan - @stulejka-z-przerzutami: Niestety też mam tą z-----ą M32. Narazie nie da...

źródło: comment_1581836525JGowCNDwsldooClQfXikup.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Gadgetztan: Wow, to jest ta rzadka wersja liftback. Do tego kolor fajny, niby czerwony ale nie razi.

Ja swoje M32 raczej zregeneruję, bo nawet jakbym sprzedał za te 15k i kupił coś za 20-25k, to jest szansa, że wtedy wpakuję się na minę i jeszcze więcej wydam. Nigdy nie wiadomo z używanym samochodem. A tak wiem, że raczej tylko skrzynie mam do naprawy. Regeneracja około 2.5-3k, niby dużo, no zobaczymy.
  • Odpowiedz