Wpis z mikrobloga

Stek wołowy metodą #sousvide ( ʖ̯)

Zapraszam do śledzenia tagu #glodnyjakwilk na którym na pewno bedzie się pojawiać więcej kulinarnych cudów ( ͡º ͜ʖ͡º) ,a już teraz jest tam co oglądać ʕʔ

Temperatura 52.5°C
Czas 50minut

Dodatki, szparagi i słodkie ziemniaki (σ ͜ʖσ)
W komentarzach pare bonusów

#gotujzwykopem #gotowanie #gotowanietomojapasja
v.....k - Stek wołowy metodą #sousvide 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ

Zapraszam do śledzenia tagu #glodny...

źródło: comment_1581580301rgbkYit75vGq6kABkWyEm9.jpg

Pobierz
  • 16
@niezwornowazony dokładnie tak jak mówisz, kilka lat temu się im udało ( ͡º ͜ʖ͡º) wcześniej trzeba było sporo więcej zapłacić, do tego pojemniki dedykowane do urządzenia są bardzo fajne chociaż drogie, ale też spełniają swoją funkcję w 100% i podczas długiego gotowania (np. 24h) nie ma ubytku wody przez co nie trzeba nic dolewać ( ͡º ͜ʖ͡º)

@monox12 chyba odwiedzamy inny Internety