Wpis z mikrobloga

Będę na wekend w Płocku. Jest jakaś fajna knajpka, restauracja z rozsądnymi cenami lub inne ciekawe miejsce na spędzenie walentynek?
#plock
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Renka98: zależy w jakim miejscu. ¯\_(ツ)_/¯ Na starówce jest sporo niedużych lokali, ale z cenami i jakością bywa różnie. Ja lubię Cairo Kebab, bo jakość i cena dobra, ładnie w lokalu. Wieża ciśnień też bardzo dobre jedzenie robi, duże soczyste steki, za taką cenę warto, niestety trochę trzeba poczekać. W środku też jest ponoć ładnie, bo po renowacji, ale sam tam nie byłem bo zamawiałem zwykle do domu.
  • Odpowiedz
@Renka98: W walentynki to pewnie wszedzie bedzie w opór ludzi na starówce dobre jedzienie maja w browarze tumskim z burgerów Antrykot jest calkiem spoko a jeśli chodzi o kuchnie włoską to mala ale fajna knajpka jest na synagogalnej obok starówki piccantino
  • Odpowiedz
@Renka98: Ciężko z miejscami możesz mieć w walentynki. Antrykot jest chyba najpopularniejszy w tej chwili więc tam bym zapomniał. Włoska to tak jak kolega wyżej wspomniał ale też dobra jest przy samym ratuszu Prestu z kuchni włoskiej. Browar tumski i karczma na grodzkiej to to samo w zasadzie jeżeli chodzi o jedzenie.
Masz jeszcze karczmę koło Czardasza - tam sporo miejsca, albo Karczme pod Strzechą ale w Mazovii - jednak
  • Odpowiedz
@Renka98: jakiś czas temu otworzyli bardzo dobrą burgerownie (według mnie lepsza niż polecany wszędzie antrykot) Family Food ul. Jana Kilińskiego 39, 09-400 Płock.
Wystrój takie retro usa, lata 50te czy coś, ogólnie dobre jedzenie i miło.
  • Odpowiedz