Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Po 5 latach zakonczyl sie moj zwiazek z dziewczyna, ktora kochalem ponad zycie. Ona rowniez mnie kochala i zrobilaby dla mnie wszystko jeszcze do niedawna. Niestety slynny boletz na boku zaczal jej mieszac w glowie, ze zasluguje na wiecej, a ona glupia uwierzyla w to i zaczela sie inaczej zachowywac. Mialem juz dosc i postanowilem to zakonczyc. Ogolnie to dobra decyzja, bo wiele swinstw wyszlo i to tylko i wylacznie jej wina. Niestety jak to bywa, ja zostalem sam ze strasznym bolem. Chce mi sie plakac, przypominaja mi sie nasze wspolne chwile i az mnie dusi w klatce piersiowej. Nie moge sie na niczym skupic. Najchetniej polozylbym sie bezczynnie i plakal. Jej oddane spojrzenie i zakochanie przez wieksza czesc w zwiazku paralizuje mnie teraz na samo wspomnienie. Nie mam z nia kontaktu, nie wiem co sie z nia dzieje, nie obserwuje jej w sieci, a mimo to nadal czuje sie okropnie. Co robic? Silownia, nauka, filmy, gotowanie, zalatwianie spraw, spacery-nic mi nie pomaga.
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #zdrada
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@OP: mireczku, zacznij życie od nowa, zmień miasto, zmień znajomych, ucieknij i nie wracaj. Trzymam kciuki bo wiem jak jest ciężko.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
@dopebonner: niestety nic nie pomaga... Mam sporo na glowie, a jak tylko mam swobode mysli to znowu sie zaczyna...
@halfzware_na_ware: wiem ale jest ciezko.
@pokemonowa: wiem ale jest ciezko.
@Koloses: tzn? Duzo robie, ucze sie, mimo to jest ciezko, paralizuje to moje czynnosci
@Satanistic: na tinderze? Nie jestem zainteresowany. Wiem ze ona nie mysli o mnie. Ja o niej tez
@OP: mireczku, zacznij życie od nowa, zmień miasto, zmień znajomych, ucieknij i nie wracaj. Trzymam
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua