Aktywne Wpisy

WielkiNos +234
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +237

źródło: comment_Qq7fi3KX9VMZ8w8GgJR89fpVyvSv3S8c.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@SScherzo: Nie muszę chcieć. Tak było.
@Floyt: na pewno tego nie okazujecie chodząc na pole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@dimer:
Ta, w ramach tego mamy najnowoczesniejsza komunikacje miejska w polsce, i inne tego typu usprawnienia :) Ciekaw jestem gdzie ta zacofana mentalnosc :>
Ps. Od kiedy szlachty nie stać na własne mieszkanie i musi mieszkać w kawalerce ze
Bo się nie znasz parobku. Jesteśmy lepsi i zajebiści. A ja mieszkam na kawalerce ze wspolokatorami ? Od kiedy to ?
Tak w ogóle dyskusja jest jałowa, bo na dwór /= do dworu, wzięło się stąd, że dwór to nie tylko budynek mieszkalny ale i okoliczne włości.Także szło się albo na dwór, albo do dworu i wszystko było zrozumiałe. Widać tutaj szlacheckie powiązania, a w wyjściu na pole już niekoniecznie :P Chociaż faktycznie to tu i tu tak jest,
Komentarz usunięty przez autora