Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +44
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
MrGreeny +6
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_Qq7fi3KX9VMZ8w8GgJR89fpVyvSv3S8c.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@SScherzo: Nie muszę chcieć. Tak było.
@Floyt: na pewno tego nie okazujecie chodząc na pole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@dimer:
Ta, w ramach tego mamy najnowoczesniejsza komunikacje miejska w polsce, i inne tego typu usprawnienia :) Ciekaw jestem gdzie ta zacofana mentalnosc :>
Ps. Od kiedy szlachty nie stać na własne mieszkanie i musi mieszkać w kawalerce ze
Bo się nie znasz parobku. Jesteśmy lepsi i zajebiści. A ja mieszkam na kawalerce ze wspolokatorami ? Od kiedy to ?
Tak w ogóle dyskusja jest jałowa, bo na dwór /= do dworu, wzięło się stąd, że dwór to nie tylko budynek mieszkalny ale i okoliczne włości.Także szło się albo na dwór, albo do dworu i wszystko było zrozumiałe. Widać tutaj szlacheckie powiązania, a w wyjściu na pole już niekoniecznie :P Chociaż faktycznie to tu i tu tak jest,
Komentarz usunięty przez autora