Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Curus_Bachleda: spokojnie, ja np też przez to przechodziłem, teraz mam prawdziwy sprzęt,

Logitech g910 i g900
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wcześniej razer arctosa i lachesis, to były czasy, gdzie faktycznie ten sprzęt trzymał jakiś poziom, po 5ciu latach myszkę sprzedałem za jakieś 70zl xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Curus_Bachleda @Hauleth nie kupowałem nowego więc nie ma tragedii. Przy odsprzedaniu starego sprzętu który był chiński to zapłaciłem za to w sumie koło 100zl więc nie ma tragedii. Co do klawy to jest ok ale do pisania to mimo że miałem klawe chińska na switchach jakiś podrobionych chyba outemu nieb. To lepiej się pisalo
  • Odpowiedz
@Gymski: Outemu nie produkuje "podróbek Cherry" tylko klony, a to olbrzymia różnica. Dodatkowo Cherry już dawno zostało w tyle za konkurencją jeśli chodzi o innowacyjność. Troche jak Intel i AMD, lecieli na marce aż się nie pojawił ktoś kto zaczął od ich klonowania a teraz już mocno ich prześcignął.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Hauleth stem byl ten sam racja, ale ta klawa była troszkę starsza i te klony jeszcze odbiegały jakością, zwłaszcza jeśli chodzi o dźwięk.

@SanFable jakbym miał miejsce to i to bym miał no ale cóż, póki co to musi wystarczyć hah
  • Odpowiedz
@Gymski: na dźwięk wpływa wiele rzeczy. Ja np. lubię dźwięk Outemu Blue, bo jest wyraźniejszy niż Cherry. Wszystko zależy co kto lubi. Obecnie jednak bardziej tactile, bo clicky są jednak trochę za głośne.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Hauleth wiem że dźwięk to nie tylko switch ale I starość sprężynki keycap itp, i nie mówię że były złe, po prostu inne. W sumie lubialem ten klik ale już końcówka wciśnięcia to była katorga.
  • Odpowiedz
  • 4
@Gymski tylko ja mam tak ze jak siedze na kompie to do klimatu potrzebuje jedynie lampki delikatnie przygaszonej a nie rgb podswietlenia na wszystkim co na biurku?
  • Odpowiedz