@lelesh: Szkolna 17 to tylko Kononowicz. Suchodolski nie mieszka tam prawie 2 miesiące. Reszta to atencyjne ścierwa mające nadzieje na to, że zarobią na popularności Konona.
@lelesh: Sławek, bo to on jest jądrem ciemności, głównym źródłem zła na szkolnej. Paweł może i był przed nim, ale rozbestwił się przez Rudego. Mońka podobnie
@lelesh: to swoją drogą, ale gimby to świadomość zbiorowa, a nie jedna osoba. Swoją drogą, to brakuje w ankiecie lateksa pierwotnego - Rafałka. To on chyba ściągnął najwięcej gimbów do uniwersum
@marv0oo: Meksykano to statyw trzymający telefon. G---o tam wnosi tylko siedzi z Kononem, a ten biadoli jak stara baba przy stole. Jedyna osoba, której Konon pozwala się nagrywać codziennie.
Meksykano to statyw trzymający telefon. G---o tam wnosi tylko siedzi z Kononem
@ACE41: na pewno wnosi więcej niż major przez ostatnie pół roku poza akcją z nitro. Tak, jest statywem, a czym przez ostatni czas był major? Tylko nagrywał i "O dzien dobry, A TO JA SIĘ WYPROWADZĘ KAMERY ZABIORE, AŁDI SPALE I SIE WYPROWADZĘ. JA TU NA STAŁĘ ZAMELDOWANY" i tak w kółko jak tylko nie byl na tripie.
@marv0oo: czy suchodolski czy meksykano jedno i to samo nic nie wnosili. Z suchodolskim na początu przynajmniej było dobrze jak Niemiecki reżyserował np o Motorolli, Co się śniło się, koncert życzeń. Jeden i drugi powinien dziękować Krzyşkowi za to że stworzył ich.
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
ELITE PLUS Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces] 1. Plusujesz post 2. Plusujesz wszystkie komentarze 3. Dopisujesz swój komentarz 4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kogo bardziej nienawidzicie jeżeli chodzi o szkolną 17?
@ACE41: na pewno wnosi więcej niż major przez ostatnie pół roku poza akcją z nitro. Tak, jest statywem, a czym przez ostatni czas był major? Tylko nagrywał i "O dzien dobry, A TO JA SIĘ WYPROWADZĘ KAMERY ZABIORE, AŁDI SPALE I SIE WYPROWADZĘ. JA TU NA STAŁĘ ZAMELDOWANY" i tak w kółko jak tylko nie byl na tripie.