Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

Znowu się zaczęło. Wystarczyło jedno kliknięcie i wszystko wróciło. Straciłem przez to setki godzin i w sumie nic nie kupiłem.
Jak ja kurla nienawidzę tych reklam zegarków wyskakujących wszędzie! Oczy mi się za każdym razem świecą jak zobaczę coś fajnego. I podwyższanie w głowie budżetu na zegarek z dnia na dzień.
Jak tu coś wybrać jak się nie widziało wszystkiego. A jeszcze sprawdzę opinię. O kurla ten niezły, ale drogi, ale w sumie..
To chyba moja największa słabość. Najgorsze że nie mam zegarka, a jak miałem to nie nosiłem.
Moje małe hobby od 5 lat z przerwami.
Parę razy miałem taką sytuację że dyskutuje z kimś na temat zegarków. Dowiaduje się jakie ma zegarków większość kojarzę mniej lub więcej i pada pytanie co ja mam. Haha
@Polonek1318: Znam ten wewnętrzny dialog. Ja który kiedyś za coś przepłacił nie potrzebnie vs ja który będąc sknera nie wziął czegoś i żałował.