Wpis z mikrobloga

#zegarki #zalesie

Znowu się zaczęło. Wystarczyło jedno kliknięcie i wszystko wróciło. Straciłem przez to setki godzin i w sumie nic nie kupiłem.

Jak ja kurla nienawidzę tych reklam zegarków wyskakujących wszędzie! Oczy mi się za każdym razem świecą jak zobaczę coś fajnego. I podwyższanie w głowie budżetu na zegarek z dnia na dzień.

Jak tu coś wybrać jak się nie widziało wszystkiego. A jeszcze sprawdzę opinię. O kurla ten niezły, ale drogi, ale w sumie..

To chyba moja największa słabość. Najgorsze że nie mam zegarka, a jak miałem to nie nosiłem.

Moje małe hobby od 5 lat z przerwami.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NeuroTC: @Polonek1318: też tak mam, ale kurde, serio nie masz zegarka? U mnie się to nasila właśnie z każdym kolejnym zakupem ( ͡° ͜ʖ ͡°) czadu, w kazdym budzecie tak naprawde mozna cos fajnego znalezc co przyniesie radość, zycie jest za krotkie zeby nie kupowac zegarków ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: mam kilka ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie chodziło mi o przeglądanie, tego jak coś to nie bierz lepiej weź tamten droższy bo ma szafirowe szkło, chociaż nie po co przepłacac, albo wezmę ten z szafirem tytanowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: Teraz jak przeglądam to już jestem pewny że kupię coś. Jak za każdym razem haha.
Parę razy miałem taką sytuację że dyskutuje z kimś na temat zegarków. Dowiaduje się jakie ma zegarków większość kojarzę mniej lub więcej i pada pytanie co ja mam. Haha
@Polonek1318: Znam ten wewnętrzny dialog. Ja który kiedyś za coś przepłacił nie potrzebnie vs ja który będąc sknera nie wziął czegoś i żałował.
  • Odpowiedz