Śmieszkom, ale jak widać Łódź dalej jest z gówna A lodziacy mają kija w dupie XD Wszystkie większe miasta w Polsce potrafią kisnąć z siebie tylko łódź jakaś taka upośledzona
Jeszcze jeden ring sobie wybudujcie to może coś się ruszy rozwój tego miasta XD
@login___zajety: nie no wiadomo, Łódź to aktualnie najpiękniejsze miasto w Polsce, wszystkie zdjęcia już nieaktualne, w Łodzi już nie ma zniszczonych kamienic ( ͡°͜ʖ͡°)
@Bazyleuss: Sprawdziłem z ciekawości to zdjęcie i tak jak większość co postujesz jest nieaktualne. Trochę nie pasuje do #codziennalodz . Znalazłem jak to wygląda teraz. Szału nadal nie ma ale teraz to wygląda to normalnie.
Wszystkie większe miasta w Polsce potrafią kisnąć z siebie tylko łódź jakaś taka upośledzona
@dajciemnienicknormalny: XD P.S. Fajne wcale nieoczywiste multikonto - 2 komentarze. To Opa? XD Typie z Łodzian się niby śmiejesz że bóldupią a plusiki z multikonta dodajesz... Wypok serious business XD. Gardzę.(-‸ლ)
@eiaculatiopraecox: widzę koleżanka wykazuje się nadzwyczajną inteligencją, mam konto dłużej niż @Bazyleuss i w ogóle to już widzę że jestem z innego miasta i ten komentarz to JEDYNA NASZA WSPÓLNA AKTYWNOŚĆ ale spoko pewnie moje multikinto XD Fajnie że się odniosłaś chociaż do tego co napisałem, jak widać łódź nadal jedyne co ma do zaoferowania to pociąg do Warszawy XD
@Bazyleuss: Heh no teraz kliknąłem na statsy i pokazuje inaczej. Wcześniej pokazywało tylko 2 komentarze... Jeśli się myliłem to przepraszam @dajciemnienicknormalny
@dajciemnienicknormalny: Łódź nie jest z gówna, a łodzianie nie mają kija w dupie... za to Twoja odpowiedź jest chamska :) spytałem czemu mają służyć te zdjęcia i ten tag, bo - uwaga - wiem, że w Łodzi jeszcze są setki miejsc, które wyglądają fatalnie, ale jak pod tagiem #lodz pojawia się kolejne foto, które nie jest już prawdą, to, tak po ludzku, jest to nie fair.
źródło: comment_z4sOTBoqQyZtsMqeFJGFUg01tUPW3U6l.jpg
Pobierz@dalekoblisko: Op łaknie plusików.
Śmieszkom, ale jak widać Łódź dalej jest z gówna A lodziacy mają kija w dupie XD Wszystkie większe miasta w Polsce potrafią kisnąć z siebie tylko łódź jakaś taka upośledzona
Jeszcze jeden ring sobie wybudujcie to może coś się ruszy rozwój tego miasta XD
źródło: comment_Vqkv7B6bIUn2FaBN0EyAmnrFoThQg15V.jpg
Pobierz@dajciemnienicknormalny: XD
P.S.
Fajne wcale nieoczywiste multikonto - 2 komentarze. To Opa? XD
Typie z Łodzian się niby śmiejesz że bóldupią a plusiki z multikonta dodajesz... Wypok serious business XD. Gardzę.(-‸ლ)
@dajciemnienicknormalny: Odpowiadać na prowokację trolla to oczywista klęska. 2/10 bo odpisałem.
@eiaculatiopraecox: I co jeszcze? xD Idź się leczyć, w Łodzi na aleksandrowskiej ci pomogą :)
@Bazyleuss: Heh no teraz kliknąłem na statsy i pokazuje inaczej. Wcześniej pokazywało tylko 2 komentarze... Jeśli się myliłem to przepraszam @dajciemnienicknormalny