Aktywne Wpisy

Mirki, mamy 2026 rok. Żyjemy w czasach „cyfrowej pustyni” - niby każdy ma 5G, telefon pod ręką i setki znajomych w social mediach, a jak przychodzi co do czego, to wieczory spędzamy, gapiąc się w niebieskie światło monitora.
Mówi się o epidemii samotności, ale jak to wygląda u nas, na Mirko? Czy faktycznie zamknęliśmy się w piwnicach, czy może to tylko stereotyp? Wyłączając wyjścia do pracy, szkoły czy po bułki - jak
Mówi się o epidemii samotności, ale jak to wygląda u nas, na Mirko? Czy faktycznie zamknęliśmy się w piwnicach, czy może to tylko stereotyp? Wyłączając wyjścia do pracy, szkoły czy po bułki - jak
Jak często spotykasz się z ludźmi twarzą w twarz (poza pracą/szkołą)?
- Codziennie (mam paczkę znajomych / partnera / itp) 20.7% (600)
- Bardzo często (3-4 razy w tygodniu) 4.8% (139)
- Regularnie (1-2 razy w tygodniu, głównie weekend) 14.3% (416)
- Sporadycznie (raz na dwa tygodnie) 14.9% (433)
- Rzadko (raz na miesiąc lub rzadziej) 20.3% (589)
- Prawie wcale (nie pamiętam kiedy) 8.0% (232)
- Tylko kontakt online (wykop, komunikatory) 2.2% (65)
- Chciałbym częściej, ale nie mam z kim 6.0% (175)
- Jestem świadomym samotnikiem i tak mi najlepiej 7.7% (222)
- Inne - wyjaśnię w komentarzu 1.0% (29)

Kantar +116
Oglądam inne ujęcia tej akcji.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
Tu już muszą wybuchnąć jakieś zamieszki.
Co do c---a. Koleś nawet nie był agresywny. Nawet po dostaniu gazem uniósł dłoń w górę i zajął się podniesieniem z ziemi kobiety, którą popchnął agent.
Tak potem opierał się aresztowi, ale to taka szybka eskalacja z d--y do tego jeszcze mając gaz na twarzy, że nie dziwi mnie jak mu podniosła się adrenalina.
źródło: IMG_6881
Pobierz

https://docs.google.com/document/d/1lGA-xkxvDZZXXfFKAaQFYQ1B83Bk8enWTNJ-Xc_IhpM/edit?usp=drivesdk
źródło: comment_zUu1U4KaxfnOS03a26w364uZO4vj3GSN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora