Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1066
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
kapazgon +90
Dzień dobry Mirki,
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Bezczelnie odpyszczył, że się przekonam, jak otworzę skrzynkę. Odpowiedziałem, że się nie przekonam i że nie życzę sobie żadnego januszerskiego spamu w mojej skrzynce. Zanim zdążyłem zbiec na parter, to już go tam nie było. No fakt, że nie spieszyłem się jakoś specjalnie. Tym niemniej w mojej skrzynce znalazłem śliczną ulotkę. Wyobraźcie sobie, że jakaś młoda para chce ZA GOTÓWKĘ kupić mieszkanko! Wzruszające, prawda? Nie sądzicie, że przydałaby się im jakaś większa promocja i zasięg?
#patologiazmiasta #patologia #nieruchomosci #spam #januszebiznesu #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
vidrel gość "łączy" dwie takie same pizzerie - dogadali się o przerzucenie ciasta między punktami/magazynami xD:
https://youtu.be/hQn6K_-3vy0?t=59
@moby22: Hahahaha