Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wołam przez MirkoListy plusujących ten wpis (282)

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen

Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen

! @paddy @chalvaman @Lutniczek @isea @orany @Mucholep @krzysztof-bilinski @Toldi_Ty_Matole @mlotkowy @TerryCrewz @KrzychuK12 @piotre-gie @Siemien @Kowalns @GillinedUp2 @EissIckedouw @sikejsikej @koku @Ama-gi @
  • Odpowiedz
@Mleko_O: Jest jeszcze kilka literówek.

Super temat - ale sugerowałbym, żebyś traktował czytelnika ociupinkę bardziej jak idiotę. Układ mógłby być trochę bardziej czytelny. Dla Ciebie to są sprawy bardzo oczywiste, ja jako czytelnik musiałem się cofać do poprzednich wpisów, żeby zobaczyć co to jest ten Schwerpunkt itd, to trochę utrudnia czytanie. Nie wiem, czy to by pomogło, ale na początku tego rozdziału mogłeś powtórzyć fazy Blitzkriegu; w podobny sposób odtworzyć
  • Odpowiedz
@Mleko_O: Nie zrozumiales mnie. Ja ja czytalem, ale w tym wpisie odwolujesz sie do poprzedniej czesci w tak zaawansowany sposob, ze musze ja ponownie otwierac, zeby przypomniec sobie o co chodzi. Nie wiem, jak to rozwiazac, to tylko byl moj pomysl, zeby w jakims stopniu zrobic "powtorke z poprzedniego rozdzialu"
  • Odpowiedz
Póki co absolutna pochwała radzieckiej myśli wojskowej sprawia, że czytam to w głowie z rosyjskim akcentem.
Ale czyta się bardzo dobrze.
  • Odpowiedz