Aktywne Wpisy
trogatelnaya_raduga +226
#frajerzyzmlm
ta głosówka… jest P------A
ta głosówka… jest P------A
wredny_bombelek +140
Kiedy okazuje się, że najczarniejszy scenariusz zakładany przez GUS jest lepszy niż rzeczywistość.
#nieruchomosci #demografia #polska
#nieruchomosci #demografia #polska
Jeszcze kilka miesięcy temu tkwiłem na emigracji w poczuciu bezsilności i braku sensu tego co robię. Kasa była fajna, nie powiem. Jednak poznanie kobiety swojego życia zmieniło mój punkt widzenia o 180 stopni.
Wróciłem do Polski, chwilę pracowałem na magazynie po czym trafiłem do całkiem fajnej lekkiej i nie najgorzej płatnej pracy w call center.
Dziś mija dzień, kiedy kończy mi się umowa próbna i dostałem tym samym umowę na czas nieokreślony. Pomyślicie pewnie - przecież to żadne osiągnięcie. Otóż nie tym razem - to moja pierwsza stała umowa, z czego niezmiernie się cieszę, bo mam teraz całkowity spokój i poczucie stabilizacji. Moja też daje mi ogromną ilość wsparcia psychicznego, którego tak potrzebuje dzięki czemu każdego dnia upewniam się, że nie chce żadnej innej, tylko ją.
Jednak żeby nie było tak kolorowo - w maju trafię na stół i będą mi wycinać to i owo. Ale na pewno zdam relacje jak już tam trafię. Fakt faktem, muszę to czym prędzej wykonać, bo to może znacznie (i to negatywnie) wpłynąć moje przyszłe życie na wielu płaszczyznach.
A tymczasem delikatnie pije - za jedno i drugie, za sukcesy i porażki, za dobre i złe rzeczy które czekają mnie w tym roku. Byle nie za dużo - bo jutro do pracy ¯_(ツ)_/¯
Życzę wam, byście odnaleźli swój cel w życiu, prawdziwa miłość i po prostu mieli ten wewnętrzny spokój, który pozwoli wam przechodzić z podniesiona głowa przez ten padół nędzy i rozpaczy.
#pracbaza #chwalesie #niewiemjaktootagowac #przemyslenia #zycie #pijzwykopem i zdecydowanie #wygryw
P. S. Jak ktoś chce być wołany do relacji, gdy będę krojony i co dokładnie będą mi robić to zapraszam do plusowania tego komantarza
Gefeliciteerd!
I zdrówka! Kumplu( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nic kumplu nigdy nie obiecuje( ͡° ʖ̯ ͡°)
A ser to wiadomo- pachnący holenderski- w marcu zajedzie( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiesz jak to jest, gdy się w Polsce raz na rok bywa( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A do relacji z krojenia i tak Cię zawołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrPickles: Nie przesadź z takimi postanowieniami bo w razie problemów świat ci się zawali, a po co to znowu przechodzić? ;)
Musze jeszcze trochę w swoim życiu poprawić by osiągnąć jeszcze większy lvl. I nad tym pracuje.
Ale nic od razu, wszytko małymi krokami.
Ale dziękuję za dobre rady, grunt by być szczęśliwym i iść twardo przez zycie ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ