Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +55
#turboobrazki Tomasz Matusiak / Mariusz Fronia
Czerwona, przysiółek wsi Gronowice w województwie opolskim.
Czerwona założona została w 1791 roku przez ministra Śląska i Prus Południowych grafa Karla Georga Heinricha von Hoym w ramach kolonizacji fryderycjańskiej, akcji osadniczej prowadzonej przez króla Fryderyka II na wschodnich terenach Prus.
Początkowo
Czerwona, przysiółek wsi Gronowice w województwie opolskim.
Czerwona założona została w 1791 roku przez ministra Śląska i Prus Południowych grafa Karla Georga Heinricha von Hoym w ramach kolonizacji fryderycjańskiej, akcji osadniczej prowadzonej przez króla Fryderyka II na wschodnich terenach Prus.
Początkowo
źródło: 1000007776
Pobierz
dyskoteka +57
#play #upc
Jestem abonentem UPC (obecnie, hatfu, play) odkąd ten dostawca istnieje (wcześniej Chello). Pod względem jakości łącza UPC to zawsze był nadinternet. Jedyny dostawca, który był w stanie zrównać się pingami i stabilnością z Gdańskim Limesem z NASK. Przez te wszystkie lata nie miałem praktycznie żadnych problemów z winy UPC, poza kilkoma chwilowymi przerwami w dostawie neta, które występowały średnio raz na 3 lata. Jak tylko coś
Jestem abonentem UPC (obecnie, hatfu, play) odkąd ten dostawca istnieje (wcześniej Chello). Pod względem jakości łącza UPC to zawsze był nadinternet. Jedyny dostawca, który był w stanie zrównać się pingami i stabilnością z Gdańskim Limesem z NASK. Przez te wszystkie lata nie miałem praktycznie żadnych problemów z winy UPC, poza kilkoma chwilowymi przerwami w dostawie neta, które występowały średnio raz na 3 lata. Jak tylko coś

Jeśli szef jest mi winny 7500zł (to równowartość trzech miesięcy pracy, czemu tyle, wyjaśnię poniżej) i tą spłatę ciągle odwleka, to czy pożyczenie sobie w zastaw diagnostyka za 11k jest posunięciem poniżej pasa czy akceptowalnym?
W sensie - odda hajs, oddam diagnostyka.
Bo k---a nie mam za co żyć, od kogo mogłem to pożyczyłem pieniądze, a on ciągle "będzie, będzie" i tak od trzech tygodni mówi, że będzie kredyt i że podpisał dokumenty, a to że na osobę z jego rodziny weźmie itd.
Okres współczucia dla niego mam już za sobą, już nawet w dupie mam, że chciałby żeby żona jego nie dowiedziała się o niepłaceniu za pracę xD
Jeśli pszypau, to co grozi za taki manewr. Bo wypowiedzenie z tytułu skrajnego naruszenia praw pracowniczych już pominę, bo to ko formalność, która kasy nie da.
#praca #mechanika #warsztat #frustracja #gniew #smutek #zmiana #pracawpolsce #brakpieniedzy
Nie wiem czy was to interesuje, może g---o to obchodzi, ale
Wypłacił.
Na razie miesiąc, w poniedziałek następne transze.
Jezu jak się cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń kiedy pełną kieszeń znowu mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)