Aktywne Wpisy

Odchod_Pasywny +48
POMOCY!!
Jedziemy właśnie z Sebastianem na event w Zakopanem, gdzie czeka na nas mentor Daniel oraz ksiądz Andrzej i cholera! Padł nam samochód! Utknęliśmy w środku nocy na autostradzie. Może znacie kogoś z okolic, kto mógłby nam pomóc??
#sebcel
Jedziemy właśnie z Sebastianem na event w Zakopanem, gdzie czeka na nas mentor Daniel oraz ksiądz Andrzej i cholera! Padł nam samochód! Utknęliśmy w środku nocy na autostradzie. Może znacie kogoś z okolic, kto mógłby nam pomóc??
#sebcel

ForestDruid +116

Mam Arduino, ale nie mam drukarki 3d. Jak żyć? Z czego mógłbym robić obudowy do jakichś urzadzeń? Myślałem nad jakąś sklejką czy coś. Macie jakieś inne pomysły?
Niektórzy używali też jakiegoś dmuchanego syntetyka do robienia obudów ale nie pamiętam teraz dokładnej nazwy.
Możesz kupować na allegro i sortować po cenie jak wąż w kieszeni siedzi.
Co do elementów elektronicznych wszystko z aliexpress prócz przewodów. (bo te taniej kupię w hurtowni na metry)
Jak już zrobisz fajne urządzenie i będziesz chciał do tego ładną obudowę, to może zaprojektuj ją i zleć jakiejś firmie wydrukowanie (jakbyś na takie coś poszedł, to daj znać ile i za jaką obudowę zapłaciles).
Za i jeszcze jedno: sporo gotowych obudów jest na https://sklep.avt.pl