Aktywne Wpisy

Czy byliście kiedyś na weselu? Jak to wspominacie?

Artok +17
Postanowiłem się dowiedzieć, dlaczego naczelny logolud tak bardzo nienawidzi Wiedźmina 2. Przeskipowałem przez film na szybkości 2 i tego się dowiedziałem:
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
1. Misje skradankowe w Wiedźminie 2 są do d--y, bo on nie jest w stanie grać w Hitmany i nienawidzi gier skradankowych.
2. W Wiedźminie 2 jest dużo polityki, a on nienawidzi wątków politycznych i detektywistycznych w grach. Co prawda w książkach Sapkowskiego polityka przewija się co chwila, a Geralt regularnie wchodzi w
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-07 234033
Pobierz

Scorsese tworząc Irlandczyka umyślił sobie że stworzy perfekcyjnie fotorealistyczną CGI mordkę DeNiro żeby pokazać go na kilku etapach życiowych oddzielonych od siebie czasem a u netflixa jak w lesie nikt nawet nie pomyślał żeby jaką zmarszczkę dorysować...
źródło: comment_jYZjnqzcDItQJeiFcIciozkiBJZHP16O.jpg
PobierzNazywasz siebie wymagającym widzem, wyzywasz kogoś od lewaków... Czyżby ktoś tutaj czuł się płatuszkiem śniegu? Wybitną jednostką, wokół której są tylko zmanipulowani idioci, bez grama dobrego gustu?
Zapamiętaj sobie, że żadne dzieło nie ma na celu być głębokim i odkrywczym, ma bawić widzów, angażować ich, sprawiać że ludzie będą o nim dyskutować.
I nie, serial że świetnymi bohaterami i odcieniami szarości, brudny i niejednoznaczny, taki jaki wiedźmin być
Nie żebym bronił serialu, bo scenariusz ssie, a zdjęcia były tragiczne, ale liczę na to, że dzięki ogromnemu sukcesowi dostali dużo większy budżet na kolejne sezony i teraz się bardziej postarają.
@Fighter_forGlory: co zaprzeczali
ale i tak nie wyjde z podziwu jak przywolali z powrotem a pozniej zaszlachtowali filmy o piratach jedna franczyza
Komentarz usunięty przez autora