Aktywne Wpisy

Wraczek +475
Jak co roku ex-alkusy świętują swoją rocznicę trzeźwości i wyzywają od zachlanych mord tych którzy się napili.
Nie wiem czy wiecie, ale większość potrafi kulturalnie napić się te dwa piwa/drinki, a nie tankować jak wy do odciny za młodu i później zdychać xDD
Ha tfu na byłych alkoholików, których w pewnym momencie oświeciło i teraz będą umoralniać całą resztę, która nigdy nie miała takich problemów ( ͡° ͜ʖ ͡°
Nie wiem czy wiecie, ale większość potrafi kulturalnie napić się te dwa piwa/drinki, a nie tankować jak wy do odciny za młodu i później zdychać xDD
Ha tfu na byłych alkoholików, których w pewnym momencie oświeciło i teraz będą umoralniać całą resztę, która nigdy nie miała takich problemów ( ͡° ͜ʖ ͡°

sildenafil +209
Sprawa z RPA. Reakcje na Facebooku pod artykułem - głównie prześmiewcze. Co ciekawe, zakaz obrzeżania w EU dotyczy tylko dziewczynek (na mocy rezolucji PE) - uznawane jest to za okaleczanie narządów płciowych i w Polsce grozi za to od 3 do 20 lat więzienia.
Te same osoby, które są przeciwne okaleczaniu narządów płciowych dziewczynek często wspierają przymusowe obrzeżanie chłopców - wynikające z zabobonu religijnego wiadomej religii oraz innych kultur ubogacających Europę. Ich
Te same osoby, które są przeciwne okaleczaniu narządów płciowych dziewczynek często wspierają przymusowe obrzeżanie chłopców - wynikające z zabobonu religijnego wiadomej religii oraz innych kultur ubogacających Europę. Ich
źródło: IMG_3802
Pobierz

command =""started=False
while True:
command = input("> ").lower()
if command == "start":
if started:
print("Car already started.")
else:
started=True
print("Car started...")
elif command=="stop":
if not started:
print("Car already stopped.")
else:
started:False
print("Car stopped.")
elif command=="help":
print("""
start - to start the car
stop - to stop the car
quit - to quit
""")
elif command=="quit":
break
else: print("Sorry, I don't get it")
start potem stop, wszystko działa. natomiast jak wpiszę znowu start wyskakuje mi, że samochód już jest uruchomiony, mimo, że przed chwilą było wpisane stop.
tutaj równa się potrzebujesz nie dwukropka