@hevvra: ogólnie to nie powinienem się wypowiadać bo to nie do mnie komentarz ale tacy ludzie jak na zdjęciu kompletnie nic nie wnoszą do tego świata i najczęściej tylko sprawiają problemy. Btw jest powód dla którego to nie goryle panują nad światem, wystarczyłoby prawo do broni żeby siła fizyczna nie miała żadnego znaczenia
@venividi: no ta jestem stadionowym zwierzeciem dzieki czemu moge ci dziewczyne wyruchac i bys nawet nie mruknal chlopino, ps jak tam p-----y airpodsow od xiaomi z alieexpres? przyszly juz? pozdro - Sent from my Iphone Xs Max
@venividi: nawet nie wiesz co masz odpowiedziec bo uslyszales prawde o swojej zalosnej osobie, siedzisz na tym wykopie i wylewasz swoja frustracje ze taki patol by na ciebie naplul i za gotowke wykupil twoj caly dotychczasowy dobytek
Chciałbym znowu należeć do jakiejś grupki znajomych i móc się co jakiś czas spotykać tak po prostu żeby wyjść, pograć w plejstejszyn albo pograc sobie w majnkampfa. Czemu dorosłość jest taka samotna
źródło: comment_AXIwqr0f8ZK3MeMMd59kVXsD7vzdF1Pl.jpg
Pobierz@hevvra: Nie należy się śmiać z przygłupów, którzy nie potrafią złożyć zdania, bo SOM SILNI? XD
@hevvra: O gurwa, napiąłeś się jak plandeka XD
Może jeszcze się ze mną na ustawkę umówisz, bo obraziłem Twoich kolegów? Prawdziwy prawilniak z Ciebie.
Stadionowe zwierzęta do utylizacji.
- Sent from my Iphone Xs Max
@hevvra: XDDDDDDDDDDDD