Aktywne Wpisy
ZlaChmurka +1
Nie wiem co we mnie wstąpiło, minęło z 7 miesięcy od zerwania z byłym, z 5 się nie widzieliśmy i nie rozmawialiśmy, a dzisiaj nie mogę przestać myśleć o tym, żeby do niego napisać. Żeby nie było, chłop dał ciała do kwadratu, skrzywdził mnie bardzo. Mirki i Mirabelki, pomocy, napiszcie coś żebym to sobie wybiła z głowy
#logikarozowychpaskow #zwiazki
#logikarozowychpaskow #zwiazki
zonley +3
#programowanie #programista15k #pracbaza
UWAGA BEDZIE GOWNOBURZA O NIC
Dajcie znać co powinienem zrobić w tej sytuacji. Mi trochę nie mieści się to w głowie i zasadniczo jestem bardzo mocno zbity z tropu. Nie spodziewałem się czegoś takiego.
TLDR: Kupiłem kurs programistyczny na firmę, podałem zły adres firmy (bo była to pierwsza rzecz, którą kupowałem na firmę i z pośpiechu podałem adres zamieszkania a nie prowadzenia firmy) - poprosiłem o fakturę korygująca -
UWAGA BEDZIE GOWNOBURZA O NIC
Dajcie znać co powinienem zrobić w tej sytuacji. Mi trochę nie mieści się to w głowie i zasadniczo jestem bardzo mocno zbity z tropu. Nie spodziewałem się czegoś takiego.
TLDR: Kupiłem kurs programistyczny na firmę, podałem zły adres firmy (bo była to pierwsza rzecz, którą kupowałem na firmę i z pośpiechu podałem adres zamieszkania a nie prowadzenia firmy) - poprosiłem o fakturę korygująca -
Dajcie parę plusów na odwagę. Na razie przedział pusty ale pewnie za chwilę przyjdzie Grażyna i Janusz i sobie zaczną jeść podwawelską i zdejmą buty
#pociagi #pkp #kolej #podroze