@Balwanek_i_platki_sniegu: Edofil nic sie nie nauczył. Znowu sie poczuł, i kozaczy. Chory na łeb frajer, szczekający w piwnicy. Aż sie lepiej poczułem, po tym filmiku bo teraz mam pewność że edofil skończy w śmietniku.
@Balwanek_i_platki_sniegu: Widzisz teoretycznie można nazwać go E..fil ale w praktyce to już nie bo nie ma wyroku skazującego więc jeśli o to Cię pozwał to czuj się już pozamiatany xd
@Balwanek_i_platki_sniegu: @stefan12323432123: jeśli nie ma wyroku skazującego, to ja sie dziwie dlaczego juz wczesniej nikogo nie pozwał. Łatwe sianko do zarobienia
Tym co zniesławiali Gurala - osobe publiczną, która ma zarejestrowaną firme i rozlicza się z podatków, radze już iść do rodziców i przygotować na to, że niedługo będzie pozew w skrzynce. Gural zapłaci 2 koła na sprawe za jedną osobę, a zwróci mu sie po wygranej z 10 koła. Już była taka sytuacja na polskim i zagranicznym YT.
@petit123: Co Ty pierdzielisz ?? Uzyskać adres IP można tylko na wezwanie sądu . Obowiązuje coś takiego jak rodo i jeśli wykop podał adres IP kogokolwiek to są za to spore kary (do 20 mln euro) dlatego nie sądzę aby ktokolwiek cokolwiek mu podał. Kolejna kwestia to musiał by sam wykazać w jaki sposób został zepsuty wizerunek jego firmy i musiał by wykazać straty jakie poniósł . Przedstawić konkretne dokumenty
@stefan12323432123: przecież "edofil" nic nie znaczy? Po co to ocenzurowałes :D? Nie ma takiego słowa :D. Baran jesteś. A Maciek, to może co najwyżej przed komputerem sie ponapinać.
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
czyli co? donejciki na czarno i skarbóweczka o tym nie wie? XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@decadence
@ChudyEdd
przebywa XD
Komentarz usunięty przez moderatora