Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Jednak Los sie do mnie usmiechnal, trzy miesiace temu na piwie z kolegamiq w lubie poznalem kelnerke. Nawet nie pamietam Jak, ale sie umowilismy.
Lepszej nie moglem sobie wymarzyc, charakter aniola, dziewica (nawet sie nie calowala wczesniej!), po prostu bajka. Jak sobie pomysle o wczesniejszych randkach to az mnie ciarki przechodzi...
#pokazmorde
#zwiazki #rozowepaski #chwalesie #wygryw
@przemianawdzika: zawsze mocno mnie bawi, że mogą istnieć ludzie, którzy serio myślą, że to dobrze że są pierwszymi facetami danej dziewczyny.
XDDDDDDDD W jakim ty świecie żyjesz
@przemianawdzika: Bo jesteś prawiczkiem który jest jeszcze wypełniony nawciskanymi przez wiejskiego proboszcza ideałami.
Natomiast prawie każdy człowiek (tak, kobiety to tez ludzie) który spróbuje seksu będzie chciał prędzej czy później spróbować jak to jest z kimś innym. Z czystej, ludzkiej ciekawości.
Enjoy twoją wymarzoną szarą myszkę jak będzie
@advert: nie jestem prawiczkiem
@advert: Widzisz jest mala SZANSA, ze sie bedzie z kims bolcowala albo bierzesz taka co juz sie bolcowala. Nie rozumiesz? W drugim przypadku z gory zawsze tracisz.
Wszystko co piszesz wskazuje na to, że jesteś.
Duża.
Poza tym nie jestem prawiczkiem.
@przemianawdzika: to nie ma najmniejszego znaczenia w tej dyskusji, i tak nie wierzę w żadne słowo twojego baita, a więc także i w zapewnienia że nie jesteś prawiczkiem. tak tylko zakomunikowałem, nie oczekuję przekonywania.
no i to jest wasz główny problem. na zasadzie cherrypickingu wybieracie sobie jakieś pasujące do upośledzonej tezy badania różnych