Wpis z mikrobloga

Od zawsze bylem lekki #przegryw, ale jakos udawalo mi sie chodzic na randki. Niestety wiekszosc dziewczyn nadawalo sie do burdelu, a nie do zwiazku. Szczytem wszystkiego bylo Jak 21-letnia dziewczyna z #tinder powiedziala ze miala tylko czterech partnerow. TYLKO, ku*rwa... Od tego momentu przestalem chodzic na randki.

Jednak Los sie do mnie usmiechnal, trzy miesiace temu na piwie z kolegamiq w lubie poznalem kelnerke. Nawet nie pamietam Jak, ale sie umowilismy.

Lepszej nie moglem sobie wymarzyc, charakter aniola, dziewica (nawet sie nie calowala wczesniej!), po prostu bajka. Jak sobie pomysle o wczesniejszych randkach to az mnie ciarki przechodzi...

#pokazmorde

#zwiazki #rozowepaski #chwalesie #wygryw
przemianawdzika - Od zawsze bylem lekki #przegryw, ale jakos udawalo mi sie chodzic n...

źródło: comment_d0nImZHzIXZnAT1P7JISDN7RkfyjjBkv.jpg

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Lepszej nie moglem sobie wymarzyc, (...) dziewica (nawet sie nie calowala wczesniej!), po prostu bajka.

@przemianawdzika: zawsze mocno mnie bawi, że mogą istnieć ludzie, którzy serio myślą, że to dobrze że są pierwszymi facetami danej dziewczyny.
  • Odpowiedz
@Mistrszzz: @advert: Bo? Ja bym sie nie zwiazal z dziewczyna, ktora byk wczesniej robiona przez innego typa xD

@przemianawdzika: Bo jesteś prawiczkiem który jest jeszcze wypełniony nawciskanymi przez wiejskiego proboszcza ideałami.
Natomiast prawie każdy człowiek (tak, kobiety to tez ludzie) który spróbuje seksu będzie chciał prędzej czy później spróbować jak to jest z kimś innym. Z czystej, ludzkiej ciekawości.
Enjoy twoją wymarzoną szarą myszkę jak będzie
  • Odpowiedz
Bo jesteś prawiczkiem który jest jeszcze wypełniony nawciskanymi przez wiejskiego proboszcza ideałami.

@advert: nie jestem prawiczkiem

@advert: Widzisz jest mala SZANSA, ze sie bedzie z kims bolcowala albo bierzesz taka co juz sie bolcowala. Nie rozumiesz? W drugim przypadku z gory zawsze tracisz.
  • Odpowiedz
nie jestem prawiczkiem

Wszystko co piszesz wskazuje na to, że jesteś.

Widzisz jest mala SZANSA, ze sie bedzie z kims bolcowala

Duża.

albo
  • Odpowiedz
Poza tym nie jestem prawiczkiem.

@przemianawdzika: to nie ma najmniejszego znaczenia w tej dyskusji, i tak nie wierzę w żadne słowo twojego baita, a więc także i w zapewnienia że nie jesteś prawiczkiem. tak tylko zakomunikowałem, nie oczekuję przekonywania.

Sa na to badania w przeciwienstwie do tego o czym Ty mowisz.

no i to jest wasz główny problem. na zasadzie cherrypickingu wybieracie sobie jakieś pasujące do upośledzonej tezy badania różnych
  • Odpowiedz
@przemianawdzika: nie wiem dlaczego niby przykrych xD tak czy srak mam nad tobą przewagę doświadczenia, teoretyzujący prawiku. ty możesz bazować jedynie na redpillowym p---------u tobie podobnych przegrywów, więc siłą rzeczy nie da się poważnie cię traktować.
  • Odpowiedz