Aktywne Wpisy

Retropx +4
Jak powiedzieć różowej sposób subtelny ać zrozumiały żeby wzięła się za siebie? (chodzi o odchudzanie)
#zwiazki #rozowepaski #silownia #dieta #kiciochpyta
#zwiazki #rozowepaski #silownia #dieta #kiciochpyta

Smutne jest to, że przez durną politykę tego kraju, która nie hamuje pazernych deweloperów, fliperów i pośredników nie będzie mnie stać na życie we własnym kraju. Za rok kiedy będę miał UOP na sensowne pieniądze (obecnie mam zlecenie i zdobywam pierwsze doświadczenie w dobrej branży) to głupia kawalerka w moim mieście będzie kosztować prawdopodobnie 700-800 tys. a wynajem będzie zjadać mi 50-60% pensji. Będę musiał pójść na pokój ze studentami albo wyemigrować

#blackpill #przegryw
Ty za 10 lat. Anon, programista 15k. Pracujesz w firmie dla Chada Chadowskiego.
Koleżanki z lat licealnych zaczynają do ciebie pisać. Wcześniej wyzywały cię od przegrywów. Teraz 29-31 letnie Julię i Alicję piszą że "chcą się spotkać na kawę". Ich prime time życia dobiegł końca. Czas spłodzić gowniaka i znaleźć sobie stabilna betę.
Twoją misją będzie przynosić golda do skarbca. I tak do końca życia. Twoja relacja z nią będzie polegała na transakcji, będziesz dosłownie płacił jej swoim hajsem i dachem nad głową w zamian za odchowanie kolejnego #!$%@?. Wszystko co będziesz dostawał od swojej żony w zamian będzie dokładnie takie samo jakbyś szedł do kina czy do mechanika. Za seks będziesz płacił jak za usługę. That's life.