Wpis z mikrobloga

@hasek34: mam od ponad roku, sprawuje się świetnie, mega mocna ale trzeba uważać z wkręcaniem na wierceniu bo może łapy powykręcać ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedyny minus to sprzęgło na ustawieniu 1 potrafi przekręcić małe wkręty, mogło by być troszkę czulsze ale da się przyzwyczaić ;)
  • Odpowiedz
@hasek34: mam wersje 12 V takiego urządzenia i jest najczęściej używanym sprzętem jaki posiadam, nie jest super mocne ale próg aluminiowy, nieduży kawałek drewna przetnie spokojnie, wersja 20V na pewno o wiele mocniejsza, podejrzewam że i metal da rade ( ͡º ͜ʖ͡º)
Poniżej zdjęcie moich sprzętów, wszystkie polecam chociaż jakbym wcześniej wiedział to bym polował na wersje 12V i 20V bo większosć akumulatorów mam naprzemiennie
tygrysekk - @hasek34: mam wersje 12 V takiego urządzenia i jest najczęściej używanym ...

źródło: comment_4JUspncEUUtCZ49vDuA8wIKiM2YTBm8S.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@hasek34: Jeżeli nie profesjonalnie to ok, sam mam kilka ich rzeczy a robie gruntowny remont domu XD Gwarancja jest długa i dobrze obslugują reklamacje, zazwyczaj dają nowy sprzęt :P
  • Odpowiedz
@hasek34: Ogólnie z wiertarko-wkrętarką zalezy co chcesz robić :P Jak cos mocno mobilne akumulatorki ok, ja osobiście zazwyczaj potrzebuje coś co nie wymaga tego, więc mam z lidla na kabel https://www.lidl-sklep.pl/PARKSIDE-2-biegowa-wiertarko-wkretarka-elektryczna-300W/p100262458?gclid=EAIaIQobChMIka2M4ZuF5wIVjoGyCh3KTATgEAQYAyABEgJZyvD_BwE jak co jest bardzo dobra ;) Ma dosyć mocne przyłożenie, dlugi kabel i nie zauważyłem żeby traciła na mocy przy większym docisku/oporze ;)
  • Odpowiedz
@hasek34: Parkinsony do domowych zastosowań sprawują się idealnie, mam wiertarko-wkrętarke i działa bez zarzutu a troche nią robiłem i w domu i na ogrodzie. Chciałem kupić ukośnice ale nie było na sklepie i e-sklepie, też podobno dobra, choć spotkałem się z opinią że jest do d--y.
Jedynie co słyszałem to flexa lepiej kupić jakiegoś Bosha bo ten z Parkinsona jest za duzy i nie wygodny.
  • Odpowiedz
@hasek34: Kiedyś miałem 18V parksida i tak dobrze mi się nią pracowało że kupiłem właśnie tą 20V tyle że podstawową a nie czarną i mimo że mam już Hitachi to chętniej pracuje parksidem bo lepiej leży w ręce i jakoś tak przyjemniej. To są super wkrętarki i nie kupisz niczego lepszego z dwoma aku.
  • Odpowiedz