@hasek34: mam od ponad roku, sprawuje się świetnie, mega mocna ale trzeba uważać z wkręcaniem na wierceniu bo może łapy powykręcać ( ͡°͜ʖ͡°) jedyny minus to sprzęgło na ustawieniu 1 potrafi przekręcić małe wkręty, mogło by być troszkę czulsze ale da się przyzwyczaić ;)
@hasek34: mam wersje 12 V takiego urządzenia i jest najczęściej używanym sprzętem jaki posiadam, nie jest super mocne ale próg aluminiowy, nieduży kawałek drewna przetnie spokojnie, wersja 20V na pewno o wiele mocniejsza, podejrzewam że i metal da rade ( ͡º͜ʖ͡º) Poniżej zdjęcie moich sprzętów, wszystkie polecam chociaż jakbym wcześniej wiedział to bym polował na wersje 12V i 20V bo większosć akumulatorów mam naprzemiennie
@hasek34: Jeżeli nie profesjonalnie to ok, sam mam kilka ich rzeczy a robie gruntowny remont domu XD Gwarancja jest długa i dobrze obslugują reklamacje, zazwyczaj dają nowy sprzęt :P
@hasek34: Wkrętarkę z linka lepiej sobie odpuścić. Nie działa w temperaturze 6 stopni Celsjusza lub niższej. Widziałem też żale, że nie ma mocy i zatrzymuje się z przeciążenia gdy szybko naciśnie się spust do końca.
@hasek34: Kiedyś miałem 18V parksida i tak dobrze mi się nią pracowało że kupiłem właśnie tą 20V tyle że podstawową a nie czarną i mimo że mam już Hitachi to chętniej pracuje parksidem bo lepiej leży w ręce i jakoś tak przyjemniej. To są super wkrętarki i nie kupisz niczego lepszego z dwoma aku.
Daje radę ten sprzęt ?
#parkside #majsterkowanie #lidl #budownictwo
https://www.lidl-sklep.pl/PARKSIDE-PERFORMANCE-Akumulatorowe-narzedzie-wielofunkcyjne-20-V-PAMFWP-20-Li-B2/p100272155
a o tym co sądzicie ? od czasu do czasu uciąć jakąś rurkę/ płytkę w domu ?
Poniżej zdjęcie moich sprzętów, wszystkie polecam chociaż jakbym wcześniej wiedział to bym polował na wersje 12V i 20V bo większosć akumulatorów mam naprzemiennie
źródło: comment_4JUspncEUUtCZ49vDuA8wIKiM2YTBm8S.jpg
Pobierzźródło: comment_JiGTQy2Ptgq783I8FOWEobwzw1Z0vZNY.gif
Pobierz