Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 476
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@quarox: Słyszałem, że odwiedzając kraje azjatyckie jak właśnie Tajlandia czy Wietnam sporo osób zaczyna swój wyjazd od choroby związanej ze zmianą flory bakteryjnej w wodzie, jedzeniu itp. Taka klątwa faraona w wersji azjatyckiej, czyli po prostu parę dni sraczki, które trzeba sobie wkalkulować w wyjazd :P czy Ciebie albo Twoich znajomych dopadło coś takiego?
  • Odpowiedz
@Positano1: Jak pisalem wczesniej - zwiedzilismy caly bangkok, phi phi i Phuket.

@kukurydziany: Hmmm, ja w ogole w zyciu takiego czegos nie mialem, gdzie bym nie byl. Kolega 2 dni byl chory, reszcie nic nie bylo, wiec lajtowo.
  • Odpowiedz
@FLAC: Szczerze mowiac nie mialem sytuacji kiedy jakas 15 latka podbijala czy cos. Za kazdym razem bylem prawie pewny ze jest dorosła, wiec nie mialem przypalu z nieletnimi, a tez nie widzialem ich jakos duzo wieczorami przy pubach itd. Opisana historia niemca w poscie dotyczylo 14/15 letniego dziecka, wiec te mlodsze tez pewnie sa chetne jak juz sie je znajdzie lol.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
#!$%@? nie wiem, może jestem jakiś #!$%@? ale za 12k wolałbym coś zobaczyć i zwiedzić xD

@erni13: no zwiedził, kilkanaście cipek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Drugie podejscie zrobil do zioła - podszedl do ziomka na Phuket ktory proponowal ze ma ziolo. Zaplacil, czeka, koles mu przyniosl chyba z 10G jakiegos suszu z majerankiem i kolejny raz porazka xD

@quarox: Słyszałem że w Tajlandii zioło jest powszechne tak że w pizzeriach ci sypią do ciasta jak sobie zażyczysz. I że ogólnie masa samosiejek jest wszędzie tak że na upartego nawet nie trzeba kupować
  • Odpowiedz
@drzuo: Nie czulem ziola nigdzie ani razu wiec nie wiem czy to prawda.

@pmub: Tajskie zarcie jest mega tanie i dobre jesli komus to smakuje... ja po 5 dniach mialem go dosyc i do konca jadlem w knajpach z europejskim zarciem...

Piwa 5% i w smaku takie-se. Tajow malo pijanych bylo widac, ale pijane tajki bardzo czesto. Mowi sie podobno ze one po 2 piwach maja bajlando.
  • Odpowiedz