Aktywne Wpisy
TSR44 +396
ATAT-2 +543
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
// i dlaczego nie mogles zrobic zdjecia ping pong'a? to byla jakas prywatna impreza?
@yellowshadow: nie mozna robic w tajlandii zdjec w takich miejscach , miejscach gdzie tancza gole laski itp.
1 jak przychodzisz do hotelu codziennie z inna to nie robia problemow?
2 jaki koszt takiej wyprawy tam? Ile przepusciliscie w bangkoku?
3 Jak z angielskim? Te laski cos tam mowia czy tylko podstawowe liczby + branzowe slownictwo?
4 Jak z transportem w BK - uber dziala ?
5 Da sie tam placic karta czy wszystko cash? Z bankomatami nie bylo problemow?
Pytanie, czy decydują się na taką "karierę" z własnej woli, czy są w jakiś sposób przymuszane. I czy trudno im potem zrezygnować z takiego stylu życia. Czy to proszenie o pieniądze to jakiś zwyczaj, czy rozkaz alfonsa. Najsmutniejsza była ta
Lacznie ok 13k, strzelam ze w Bangkoku mniej wiecej polowa.
Angielski same podstawy, da sie dogadac ale meczylo mnie to. Mowie cos,