Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +41
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +530
Sądząc po czasie, w jakim moje wypociny zostały zakopane, na Wykopie jest sporo amatorów części, powiedzmy że niezbyt pewnych.
http://www.wykop.pl/artykul/5289853/pomocy-chce-sie-zabic/
Jestem ciekaw, jak wiele osób zdaje sobie sprawę, że te klamki nie posiadają homologacji i poruszanie się z nimi po drogach publicznych jest nielegalne. Wylewał się tu hejt na Najsztuba a tymczasem wygląda na to, że nie jeden Mirek może mu przybić piątkę, przynajmniej jeśli chodzi o nieważny przegląd :)
Różnica polega na tym, że brak pieczątki sam w sobie krzywdy zrobić nie może.
#motocykle #motoryzacja #bezpieczenstwo #motomirko #prawo
Czy Twój motocykl ma ważne badania techniczne i polisę OC?
Chińczyk podniesie cenę do 20 euro i już nie będzie. Przecież to tak działa :)
Daj przykład akcesoryjnej klamki do dowolnego motocykla, która ma homologację.
Reklama prowadzi do oferty hurtowej (są strony z ofertami hurtowymi). Zamawiając na kilogramy, ceny tak wyglądają i oscylują w okolicach kilku euro za komplet. Ten przykład to oczywiście jedna z tańszych ofert ale jeśli miałbym takie klamki sprzedawać to właśnie te z najniższej półki. Po co przepłacać, skoro ludzie i tak wezmą?
Minus jest taki, że rynek jest przesycony i nowemu trudno się
Komentarz usunięty przez autora