Aktywne Wpisy
Minieri +639
ImNewHere +40
#ukraina #wojna #rosja
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Ciro Immobile, Lazio [1]:0 Napoli
#mecz #golgif #seriea #lazio #napoli
eleven kosztuje z 50 groszy #!$%@?, czego oczekujesz? masz po taniosci sporo pilkarskich lig i jeszcze marudzenie xD jakby ta reklama w czymkolwiek przeszkadzala
@Perlo: A czemu zakładasz że to od razu wymówka żeby kraść? Insynuacje jak w przedszkolu bo ktoś stwierdza fakt.
Pięknie się odpalasz na wzmiankę o reklamie i pluciu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widzę że aż Ci żyłka chyba pękła sądząc po pisowni. A ja stwierdziłem fakt, a nawet nie zacząłem o dzieleniu się prawami z Canalem na Hiszpańską i większym #!$%@?
Co wygrana, to jakiś fart albo sama końcówka.