Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
- zmywam naczynia zaraz po jedzeniu
- każdego dnia muszę przeczytać książkę, choćby kilka stron
Podzielcie się swoimi lifehackami.
#pytanie #minimalizm #ciekawostki
2. 23 w łóżeczku każdego dnia (no oprocz piątków i sobót)
-przed snem sprawdzam wszystkie palniki na płycie gazowej, czy są zakręcone
- wieczorem piję szklankę wody przed snem, żeby nie było sucho w ustach jak się położę
- też zmywam naczynia przed zjedzeniem
- jeśli mam dzień kiedy nie wychodzę z domu to idę chociaż na chwilę na balkon żeby się przewietrzyć
@polskipolaczek:
-trening 5x w tygodniu
-5 minut medytacji rano
-zero elektroniki przed spaniem(godzina starcza)
-w tym czasie
Taka afirmacja moze miec dwa konce.
Komentarz usunięty przez autora
1. Znajdź w życiu 3 hobby: jedno dzięki któremu będziesz zarabiać, jedno trzymające Cię w formie fizycznej i jedno które będzie wymagać od Ciebie kreatywności.
2. Zdobycie wykształcenia ma znaczenie, zdobycie odpowiedniego wykształcenia ma większe znaczenie.
3. Odchodź z pracy w dobrych stosunkach, nie pal za sobą mostów.
4. Zobacz świat dopóki nie masz wielu