Aktywne Wpisy
wykop +21
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +134
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Z drugiej strony chłop ma trochę racji
#logikarozowychpaskow #heheszki
@baobabtoudi: Spróbuję. Są wędki na baterie, więc przynajmniej jeden rozsądny koment.
@Fighter_forGlory: A Ty wiesz gdzie tampony się kupuje? Albo zestawy do manikir?
No to napisz na facebooku posta z pytaniem gdzie kupić, to Ci pomogą ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Fighter_forGlory: Zaskakujące.
@mad_dummy: Póki co nie potrzebuje tej wody, więc nie pytam, a jak będę potrzebował to najwyżej spytam. Normalny człowiek odpowie, a ten nie, będzie wyzywał. Pozdro.
@DrMiranda: Ale on napisał dokładnie odwrotnie niż ty dalej w swoim komentarzu. On zakłada że masz wiedzieć gdzie się kupuje paluszki i tyle. No chyba że " w p-----e sobie poszukaj jak nie wiesz gdzie 'możesz je kupić' tępa dzido" interpretujesz jako sugestię do wyszukania w internecie informacji o miejscu w którym można kupić baterie. xD
Ja tam zawsze pomagam ludziom, jak coś wiem i nie dziwie się
heh, pozdrawiam
Komentarz usunięty przez autora