Aktywne Wpisy
MrSknerus +15
Może mi ktoś wytłumaczyć jak normiki to robią, że znajdują relacje, związki? Nieustająca cyrkulacja społeczna, gdy ja nigdy nie złapałem kobiety za rękę a za chwile zacznie mi bić 26 rok życia. Potomstwo mojego rodzeństwa, które woziłem w wózku, już ma pierwsze szkolne związki, za chwile przerodzi się to pewnie w relacje seksualne a ja wciąż kręcę się w kółko. Słucham pana żyda, jem leki, chodze na terapie, pracowałem, skupiłem się na
Mineciarz69 +7
p0lki wolą skakać bo bolcach mokebe, dowód statystyczny
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
Po hodlowaniu sprzedałem na 8372,53
Wkurzyłem się, że słabo mi idzie na bull markecie (tak to nazwijmy). Myślałem, że to przez to, że zacząłem ten tag i psychika robi swoje, ale nie. To wcale nie dlatego. Bear market i bull market znacząco się różnią. Wskaźniki trzeba czytać odmiennie i inaczej reagować. Generalnie przez ten czas wzrostów narobiło się mnóstwo danych, które mogłem usiąść, przenalizować i zrozumieć jak działać na bull markecie. I wyszło. Zanim zaczęły się spadki zrobiłem mnóstwo transakcji wg. nowych metod i to zadziałało. Jak wróci do wzrostów to już nie będę miał znowu tego problemu.
Niestety wczoraj #!$%@?łem koncertowo, przegapiłem moment na wejście, bo zostawiłem komórkę przy kompie i powiadomienia mnie ominęły. Gdy usłyszałem i dobiegłem do kompa to spojrzałem dosłownie tylko na wykres i kliknąłem zakup zgodnie z nowymi metodami..., które normalnie by zadziałały, tylko zanim kliknąłem zakup to już kurs powędrował trochę w górę i było z późno - odbicie o 17:30 od 8170 przy którym powinienem był kupować, a mi kliknęło się na 8268, gdzie doszło już tylko do 8288. Ale to jest pół biedy. Bo mógłbym to sprzedać z małą stratą, gdybym usiadł i przeanalizował. Tylko, że nie było mnie przy kompie i nie wziąłem komórki, bo się szykowałem do wyjścia i dosłownie zaraz out z domu. Źle się to skończyło i ostatecznie dopiero po odbiciu z poniżej 8k sprzedałem na 8037. Dosłownie zeżarło mi wszystko to co udało się nowymi metodami zdziałać.
Teraz chciałem dopiero co kupić na 7805 z uwagą, że trzeba będzie pilnować czy nie odbije tylko na niewielką sumę, ale dosłownie zabrakło 1 centa :D. Skasowałem i teraz ustawiony zakup na 7725.
#dantedaytrade