Aktywne Wpisy
maad +80
Przez całe życie na każdym kroku mi mówiono „nie wierz w to co ludzie na internecie piszą, szczególnie jeśli chodzi o zdrowie”. Od 2 lat się męczę z chorobą która nawraca co jakiś czas. Zwiedziłem chyba z 30 lekarzy, niemal każde możliwe badania, tony leków. Poczytałem ten internet, wziąłem lek za grosze który polecali inni na reddicie i po 2 dniach przeszło xD Co do #!$%@?
Akinori456 +12
Czy doskwierają Wam ciągle myśli (bądź nie) czy będziecie mieli swoją "drugą połówkę"?
Czy macie już w to wyebane i kierujecie swe myśli do samorozwoju, bądź innych czynności polepszające Wasze życie?
Pytam z czystej ciekawości... Jakie są Wasze poglądy do związków...
#przegryw #depresja #samotnosc #zyciejestdodupy
Czy macie już w to wyebane i kierujecie swe myśli do samorozwoju, bądź innych czynności polepszające Wasze życie?
Pytam z czystej ciekawości... Jakie są Wasze poglądy do związków...
#przegryw #depresja #samotnosc #zyciejestdodupy
- aa nikt mnie nie chce smutno mi nigdy nie bede mial dziewczyny
- cyk fotka jakiejs lochy z lordoza 2x wieksza niz rafonix
- heheheh tindera zalozylem z fake kontem i mam 99 lajkow w minute XD
- mirki waze 138kg na glodniaka, wiem ze nigdy nie schudne i nie bede mial dziewczyny, moge dostac dotacje na moja chorobe od panstwa?
- #!$%@? mirki spotkalem kobiete swojego zycia ale usmiechnela sie do mnie i wyskoczylem ze strachu przez okno autobusu
- chja sie znacie bo wyszedlem po 3 miesiacach na spacer i nie spotkalem kobiety z ktora moge miec dzieci tfu na was
- wysylam fiuta na pw zapraszam chętnych
XD
#heheszki
Komentarz usunięty przez autora
@RenkaRenkeMyje: czekam pozdrówki
@RenkaRenkeMyje: wyslalem jej fiuta na priv a ona nie odpisała, tfu, księżniczką #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak sobie zalozysz multi to dostaniesz
@RenkaRenkeMyje: wow to chyba o mnie czuję się zaszczycony ale proszę nie zawyżaj mojej wagi bo mam 133,5
@RenkaRenkeMyje: Jeszcze wytłumacz niektórym rocznikom co to jest Samosia, bo czasy największej popularności ma już za sobą i niektórzy mogą nie kojarzyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wystarczy ban tag przegryw
też wstarczy odpowiedni tag czarnolistowac
tag przegryw