Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +21
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +266
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

W czym problem z Gentrym? Ma pomysł na konkretną koszykówkę, którą realizują nieprzystosowani do niej gracze. Nieważne kogo ma pod reką, Pels grają to samo. Czy to kwestia wieku trenera drużyny z Nowego Orleanu? Może. Trzeba docenić mobilizację jaka miała miejsce w ostatnich tygodniach, ale czy Genty jest trenerem, który wprowadzi tak liczną młodzież w koszykarską dorosłość?
Podoba mi się postawa Griffina, który chociaż nie chachmęci i wprost mówi: Alvin zostaje. Myślę, że ta drużyna niżej już nie będzie (w pewnym moemencie byli 7-16)...Tylko czy wybiją się ponad przeciętność z takim trenerem?
#nba
źródło: comment_DweWTRNYfwBD92wEIvKHKyEA492AAiGy.jpg
PobierzCzy New Orleans Pelicans powinni zmienić głównego trenera?
Lonzo w pierwszych 25 spotkaniach tego sezonu, w których grał:
Lonzo w ostatnich 4 spotkaniach (bez występu
Czy mając takich graczy jak Holiday, Favors, Redick, Ingram czy 2 pick pierwszej rundy draftu 2017 o którym wspomniałeś, można było oczekiwać więcej?
Po za tym Gentry nie jest jakimś nerwusem, u niego w zasadzie gra się na wyjebce.